Vlad Plahotniuc a comentat astazi acuzatiile, precum ca Silvia Radu ar fi omul sau, asa cum au spus liberalii si socialistii. Liderul PD nu a avut un raspuns clar si a adresat lui Mihai Ghimpu si lui Igor Dodon mai multe intrebari.

Publicat:07.11.2017, 09:39

Vlad PLAHOTNIUC, LIDER PD: " Am vazut cum socialistii si liberalii au venit cu aceeasi idee - Plahotniuc, prin atac raider, a preluat primaria. Suna cunoscuta melodia aceasta - au mai spus si altii. 

Vreau sa intreb pe Dodon si Ghimpu -  voi detineti majoritatea in CMC, de ce nu puteti voi un primar interimar? De ce lasati PD, care are un singur cosnilier, sa va puna primarul interimar si viceprimarii. Socialistii si liberalii pot face tot ce vor, pot sa mute primaria La Colonita sau la Condrita. Dar ei stau si plang ca PD le-au luat primaria.  Fie sunt niste neputinciosi, fie ei mint. Stiti de ce s-au speriat la numirea viceprimarilor, se tem ca lucrurile se vor schimba spre bine, se tem ca pierd controlul asupra institutiei, care pana acum le-a adus atata satisfactie. Capitala este un dezastru, nu pot sa justifice ca lucrurile stau prost, pentru ca Plahotniuc e vinovat.

De ani de zile, sunt semnale despre schemele de coruptie de la Primarie. Recunosc ca aceste semnalari au fost lasate, este timpul sa corectam aceste situatii. Indiferent cine va conduce Primaria, vom conlucra eficient. La moment, PD nu are niciun fel de aspiratii politice in ceea ce priveste Primaria, dar e gata sa sprijine, prin Guvern."

Ieri, liberalii si socialistii au declarat ca Silvia Radu ar fi omul lui Plahotniuc si ca vor contesta numirea acesteia in functie.