Google+

Platim pentru gropi? Un barbat din capitala, AMENDAT, dupa ce a ocolit o groapa si a trecut peste linia continua. Ce spun oamenii legii - VIDEO

Platim pentru gropi? Un barbat din capitala, AMENDAT, dupa ce a ocolit o groapa si a trecut peste linia continua. Ce spun oamenii legii - VIDEO
Embed:

A incercat sa evite o groapa, a trecut peste linia continua, dar s-a ales cu o amenda. I s-a intamplat unui barbat din capitala, a carui manevra a fost suprinsa de camerele de supraveghere. Barbatul spune ca a incercat sa le explice oamenilor legii ca altfel risca sa-si strice masina, dar nu a fost inteles, asa ca s-a adresat in judecata.


Ion CHIOSA "Am incercat sa o evit respectiv am trecut pe cealalta banda si am trecut peste linia continua."

 

Incidentul a avut loc pe strada Bucuresti. Fiind pe banda a doua, barbatul a decis sa ocoleasca groapa si a intrat pe contrasens, pe banda unde circula transportul public. Totul a fost suprins de camerele video, asa ca ulterior el s-a trezit cu o amenda, trimisa prin posta. Trebuie sa plateasca 200 de lei, dar spune ca nu o va face intrucat el nu se considera vinovat.

 

"Eu pot sa platec acesti 200 de lei, dar nu este corect si daca o sa tacem toti atunci cum ramane. Eu nu sunt vinovat ca sunt gropi. " 

 

Barbatul mai spune ca groapa cu pricina sta neatinsa de 5 luni si asa si nimeni nu o mai repara. In plus, nu este el singurul care pica in aceasta capcana. E suficient sa stai un minut in acel loc, ca observi cum majoritatea masinilor, pentru a evita groapa, trec peste linia continua, care de ceva vreme mai ca nici nu se observa. 

Potrivit oamenilor legii, soferul nu ar fi trebuit sa treaca peste linia continua, ci sa semnalizeze ca vrea sa vireze la dreapta, respectiv sa astepte pana vreo masina ii cedeaza trecerea si apoi sa-si continue drumul. Totodata,  daca angajatii directiei transport ar instala acolo un indicator care sa semnalizeze un obstacol, atunci soferii nu ar mai fi amendati. Cei de la Directia Transport nu au fost de gasit astazi pentru comentarii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn