Google+

Politistul care a impuscat mortal tanarul de 20 de ani din Hancesti si proprietarul bazei de odihna unde s-a intamplat totul, au primit mandate de arest pentru 30 de zile. Ce spune procurorul - VIDEO

Politistul care a impuscat mortal tanarul de 20 de ani din Hancesti si proprietarul bazei de odihna unde s-a intamplat totul, au primit mandate de arest pentru 30 de zile. Ce spune procurorul - VIDEO
Embed:

Politistul care a impuscat mortal tanarul de 20 de ani din Hancesti si proprietarul bazei de odihna unde s-a intamplat totul au primit mandate de arest pentru 30 de zile. Cei doi nu-si recunosc vina si pledeaza nevinovati. Procurorul de caz insa spune ca acestea sunt cercetati pentru omor comis intentionat.

 

Astazi seful adjunct a politiei criminale din Hancesti si proprietarul bazei de odihna au comparut in fata instantei. Ei  au fost adusi cu escorta. Decizia a fost pronuntata cu usile inchise dupa care cei doi au iesit incatusati. Politistul care ar fi tras in tanarul de 20 de ani a vrut sa discute cu presa insa nu a fost lasat.

 

Avocatul proprietarului bazei de odihna spune ca atat clientul sau cat si politistul pleadeaza nevinovati, iar cel din urma a actionat pentru a se apara.

 

Tudor CHIRTOACA, AVOCAT:Nu a aplicat careva focuri, regreta cele intamplate. Au fost atacati, a fost legitima aparare, in continuare instanta urmeaza sa se pronunte.”

 

 Procurorul de caz cel care a cerut aplicarea masurii preventive de arest, spune pe perioada anchetei  urmeaza sa fie stabilit statutul celor doi invinuiti.

Victor CAZU, PROCUROR: Au pus infractiune, omor intentionat. Au fost audiat la, marturii. Polistul trebuia sa fie la munca? - fapte urmeaza sa fie stabiliet de instanta” 

 

 Incidentul a avut loc acum doua zile la o baza de odihna din Hancesti. Tanarul de 20 de ani a intrat fara voie impreuna cu doi prieteni intr-un bazin privat.

 

Potrivit procuraturii, seful adjunct al politiei criminale din oras, care tocmai efectua razii impreuna cu proprietarul, a scos arma si a tras. Ceilalti doi tineri care erau impreuna cu el ar fi fiul deputatului democrat Anatolie Zagorodnii si fiul sefului adjunct al Inspectoratului de Politie din Hancesti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn