Google+

Politicienii condamna intr-un glas incidentul produs in curtea guvernatorului BNM: "Este regretabil. Un caz alarmant si absolut iesit din comun" - VIDEO

Politicienii condamna intr-un glas incidentul produs in curtea guvernatorului BNM: "Este regretabil. Un caz alarmant si absolut iesit din comun" - VIDEO
Embed:

Indiferent daca sunt la guvernare sau in opozitie, politicienii condamna intr-un glas incidentul care s-a produs noaptea trecuta in curtea guvernatorului BNM. Este un act regretabil, iesit din comun, iar vinovatii trebuie pedepsiti, spun reprezentantii partidelor politice. Cei din opozitie nu exclud ca ar putea fi vorba despre o inscenare.


Igor DODON, LIDER PSRM: ”Este regretabil. Sper sa nu fie o inscenare din partea fortelor speciale. S-a ajuns prea departe, situatia este foarte tensionata.”


Chiril LUCINSCHI, DEPUTAT PLDM: ”Este un caz alarmant, MAI trebuie sa prezinte o informatie, nu este admisibil cand munitia este utilizata asa cum se doreste. Unde am ajuns? Avem acte teroriste? Eu nu vreau sa cred ca este o inscenare, pentru ca noi am mai vazut asa cazuri si tot nu am primit raspunsuri.”


Partidele de la guvernare considera incidentul unul regretabil.


Anatol ŞALARU, PRIM-VICEPREŞEDINTE PL: ”Orice incident e un atentat la siguranta unui om. Cel care a aruncat grenada trebuie sa faca puscarie.”


Sergiu SÎRBU, DEPUTAT PD: ”Este un caz absolut iesit din comun, de intimidare la adresa statului.”


Mai mult, spune democratul Sergiu Sirbu, si el a fost amenintat, asa ca recent a facut o interpelare la politie.


Sergiu SÎRBU, DEPUTAT PD: ”Si eu, si membrii familiei, suntem atacati, online, in jurul apartamentului. Se intampla, suna in usa des, persoane suspecte, masini suspecte, mai ca nu la limita filarii. Comentarii extrem de dure, amenintari.”


Dorin Dragutanu a fost numit la Banca Nationala in 2009. Atunci, BNM revenise, in urma partajarii functiilor in alianta, liberalilor. Ulterior insa, mai ales in ultimii ani, PL a declarat ca acesta nu mai este in sfera sa de influenta, iar unele voci au spus ca are avea conexiuni cu cei din Partidul Democrat. Atat Dragutanu, cat si democratii au negat acest lucru.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn