Google+

O moldoveanca a ajuns la spital, in urma exploziei de pe autostrada din Bologna. Imagini noi cu momentul accidentului, care a provocat deflagratia - VIDEO

O moldoveanca a ajuns la spital, in urma exploziei de pe autostrada din Bologna. Imagini noi cu momentul accidentului, care a provocat deflagratia - VIDEO
Embed:

O moldoveanca a fost ranita in urma exploziei de ieri de pe o autostrada din Bologna. Femeia a primit ingrijiri medicale la spital si a fost deja externata. Intre timp, pe internet au aparut imagini noi cu momentul accidentului, care a provocat deflagratia.

 

Potrivit ministerului de Externe de la Chisinau, printre cei 68 de raniti in urma deflagratiei din Bologna este si o moldoveanca. Aceasta s-a adresat la un spital din regiune, iar dupa ce primit ingrijirile medicale necesare, a fost externata.

 

Responsabilii de la minister nu ne-au putut oferi detalii despre identitatea femeii. Intre timp, in presa din Italia au aparut imagini cu momentul accidentului, care a provocat explozia. Din ele se vede cum autocisterna se deplaseaza pe autostrada, iar la un moment dat se izbeste de un camion aflat in fata. In acel moment izbucnesc flacari uriase. 

 

Soferii care au observat ce s-a intamplat au oprit imediat si s-au tinut cat mai departe de locul deflagratiei. Incidentul s-a produs ieri, in jurul orei 15 pe soseaua de centura in apropiere de aeroportul din Bologna. La scurt timp, pe retelele de socializare au inceput sa apara o multime de inregistrari video care au surprins momentul exploziei.

 

Intre timp, bilantul victimelor a fost revizuit, iar potrivit autoritatilor in urma exploziei o persoana a murit. Ieri se vorbea de doi oameni decedati. 

 

Din cauza deflagratiei, o sectiune de pod s-a prabusit, iar ferestrele unor case din apropiere au fost distruse. Anchetatorii urmeaza sa afle cine se face vinovat de accident.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn