Dupa ce Silvia Radu a declarat ca mai multe directii si subdiviziuni vor fi lichidate, iar altele vor fi absorbite, astazi primarul suspendat a dat de inteles ca acest lucru ar insemna uzurpare in administratia locala.

Publicat:31.01.2018, 17:47

Dorin CHIRTOACA, PRIMAR SUSPENDAT: "Orice om care ajunge la carma primariei, trebuie sa aiba in primul rand sprijinul catatenilor, cu atat mai mult daca pune problema de reforme si reorganizari. Daca lucrurile se doresc a fi desfasurate asa cum a anuntat, iar CMC a luat apa in gura, mai ales socialistii, inseamna ca noi avem foarte clar, uzurparea puterii in stat.


Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR, CHISINAU:Fiind implicata in gestiunea acestei organizatii, este ca un mamut cu picioare de lut, cu o sumedenie de directii, care se suprapun, lucreaza in paralel. Avem exact ca in proverbul cu copilul nascut, si cu noua moase, si cu buricul netaiat.”

 Prin urmare la urmatoarea sedinta a consiliului municipal, Silvia Radu va propune lichidarea a cel mult patru directii din cele 14 existente, printre care Directia Agriculturii si Directia Socio-Ecologica. Altele ar urma sa fie absorbite.Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR, CHISINAU: “Avem o directie, financiara, si are 5 angajati, si unica functie pe care o are este sa consolideze bugetul. Avem Directia Economie, pe urma avem Directia de gestiune a finantelor, un fel de contabilitate.”