Google+

Rudele unui barbat de 56 de ani, care a fost lovit mortal de o masina cauta soferul, care a fugit de la fata locului - VIDEO

Rudele unui barbat de 56 de ani, care a fost lovit mortal de o masina cauta soferul, care a fugit de la fata locului - VIDEO
Embed:

Rudele unui barbat de 56 de ani, care a fost lovit mortal de o masina cauta soferul, care a fugit de la fata locului. Tragedia a avut loc sambata la intrarea in satul Cucioaia din Telenesti. Politia spune ca deocamdata nu are nici un suspect.


Valeriu Toderica spune ca sambata seara a fost anuntat ca tatal sau, care locuia in satul Cucioaia a murit in urma unui accident produs la intrarea in localitate. 

 

Valeriu TODERICA“M-au anuntat pe la orele 8 si 30 nu stiu cat de la Chisinau mi-a trebuit sa vin, o ora o ora si jumatate, tata inca era pe traseu, pe urma deja l-am dus la Telenesti.”

 

 Barbatul spune ca un sofer, care a trecut pe alaturi a anuntat politia, despre faptul ca un barbat a fost lovit de o masina si zace plin de sange pe carosabil.

 

Valeriu TODERICA: “Ceea ce stim e ca a ramas detalii de la Audi, dar cine a condus nu stiu, rog pe toti sa ne ajute sa gasim persoana care a fugit de la fata locului si a procedat asa.”

 

 Mai multi sateni s-au adunat in acea seara la locul accidentului.

 

“El era jos, salvarea o venit si o plecat.El tot timpul mergea pe margine. Cred ca l-a luat si l-a aruncat.” 

 

“Cand ne-am oprit el inca avea semne de viata.”

 

“Salvarea a spus atunci ca treaba o s-o faca deja politia, el e decedat. Era masina care a anuntat politia, statea parcata. El era pe carosabil pe prima banda, cu fata in jos.”

 

 Valeriu TODERICA: “La intrarea in sat, de la dansul la vreo 150 de metri, au fost gasite lucrurile. El oare l-a dus cu masina deasupra.” 

 

 Tudor Cernei spune ca acum cativa ani tot in acel loc a fost lovit mortal si socrul sau, iar satenii mai mereu alearga dintr-o parte in alta a drumului.

 

Tudor CERNEI: “A fost lovit mortal de o masina, a fost dus pe partea din fata vreo 2 sute de metri, dar  soferul a spus ca avem mai mult de 70.”

 

“Nu avem indicatoare, noi locuim in partea aceasta, si in partea celalta sunt case, ntu avem nici o trecere de pietoni. Cum traversati? Ne uitam la deal la vale.” 

 

 Politia ne-a confirmat ca sambata, 14 decembrie la intrarea in satul Cucioaia, a avut loc un accident, iar soferul a parasit locul faptei si este cautat de politie. Alte detalii, oamenii legii nu au putut sa ne ofere. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn