Google+

Scandal intre doi vecini din Ialoveni. Marul discordiei dintre ei este o portiune de pamant de aproximativ 10 metri: "Da-i femeii bani si intelegeti-va omeneste. Eu am acceptat, el insa s-a razgandit" - VIDEO

Scandal intre doi vecini din Ialoveni. Marul discordiei dintre ei este o portiune de pamant de aproximativ 10 metri: "Da-i femeii bani si intelegeti-va omeneste. Eu am acceptat, el insa s-a razgandit" - VIDEO
Embed:

Scandal intre doi vecini din Ialoveni care nu pot imparti o curte. O femeie se plange ca vecinul sau ar incerca sa-i ia o bucata de pamant din gospodaria sa si il acuza ca se afla in cardasie cu autoritatile ca sa o obtina. Asta in timp ce barbatul neaga aceste acuzatii si spune ca ograda este comuna si trebuie impartita egal. Dupa mai multe certuri si scandaluri cei doi au ajuns in instanta, iar de mai bine de un an o decizie inca nu a fost pronuntata.


Marul discordiei dintre Ana Mounir si vecinul sau este o portiune de pamant de aproximativ 10 metri. Femeia povesteste ca acum cativa ani cand curtea era comuna, cei doi s-au inteles sa o imparta. A fost batuta palma insa doar verbal. Femeia urma s -i cedeze o bucata de pamant din fata casei, ca vecinul s-ai dea o alta bucata din celalat capat. Acest lucru nu s-ar fi intamplat pana la urma, iar in 2015 femeia si-a construit gard, ceea ce l-a suparat pe vecin. Atunci au inceput problemele.

 

Ana MOUNIR, LOCUITOARE IALOVENI “A venit politia si i-a spus. Daca vrei bucata asta de pamant, da-i femeii bani si intelegeti-va omeneste. Eu am acceptat, el insa s-a razgandit.” 

 

Au urmat mai multe certuri pentru care a fost chemata din nou politia, reprezentantii primariei, dar si cei de la cadastru care au tot analizat actele celor doi. Ana Mounir spune ca vecinul sau ar fi falsificat documentele de la cadastru pentru a obtine bucata de teren.

 

Femeia spune ca pe protiunea sa de ograda, vecinul si-ar fi construt o casa imensa de cateva sute de metri patrati. De celalata parte, vecinul femeii spune ca acest lucru nu este adevarat. Ca inca acum mai bine de 30 de ani, ambii au primit acolo case, iar curtea era comuna. Acum acesta spune ca este corect ca aceasta sa fie impartita egal.

 

Primarul din localitate spune ca nu era in functie atunci cand a inceput conflictul intre cei doi. Acesta sustine ca doar judecata va stabili cine are dreptate.

 

Dosarul civil dintre cei doi vecini se afla pe rol la judecatoria Ialoveni.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn