Google+

Scandal la capul mortului in curtea unei biserici din Nisporeni. Rudele raposatului l-au luat la rost pe parohul, care nu a permis unui alt preot sa oficieze slujba de inmormantare in lacas - VIDEO

Scandal la capul mortului in curtea unei biserici din Nisporeni. Rudele raposatului l-au luat la rost pe parohul, care nu a permis unui alt preot sa oficieze slujba de inmormantare in lacas - VIDEO
Embed:

Scandal la capul mortului in curtea unei biserici din Nisporeni. Rudele raposatului l-au luat la rost pe parohul, care nu a permis unui alt preot sa oficieze slujba de inmormantare in lacas. Asa ca oamenii nu au mai intrat cu mortul in biserica, iar slujba a avut loc afara.

 

Potrivit celor care ne-au expediat imaginile, incidentul ar fi avut loc la biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din orasul Nisporeni. Din imagini se vede ca unul dintre preoti a venit la biserica impreuna cu multi oameni care isi petreceau pe ultimul drum o ruda. Astfel, ajunsi in curtea bisericii, acestia nu au fost lasati sa intre in lacas. Preotul motivand ca el este paroh si un alt preot nu poate oficia slujbe acolo. Asa ca s-a lasat cu scandal.

 

Intr-un final oamenii nu au mai intrat cu mortul in biserica, slujba fiind oficiata in curtea bisericii. 

 

Cei care au expediat mesajul au scris ca nu-l recunosc drept paroh al bisericii pe preotul care i-a dat afara, insa nu au oferit mai multe detalii si nici nu au lasat un numar de telefon ca sa-i putem contacta. Nu am reusit sa aflam cand exact s-a intamplat totul. Am incercat sa-l gasim pe paroh, insa la telefonul fix de la biserica, nu a raspuns nimeni. Nici de episcopul de Ungheni si Nisporeni nu am reusit sa dam pentru a ne oferi comentarii.

 

Solicitat de Pro TV, Secretarul Mitropoliei Moldovei, Vadim Cheibas ne-a spus ca se afla intr-o deplasare peste hotare si ca va reveni ulterior cu o reactie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn