Google+

Scandal la spitalul din Briceni. Zeci de oameni au ajuns cu nervii la pamant, fiind nevoiti sa astepte ore in sir pana ajung in cabinetul medicului. Noua procedura de primire a pacientilor - VIDEO

Scandal la spitalul din Briceni. Zeci de oameni au ajuns cu nervii la pamant, fiind nevoiti sa astepte ore in sir pana ajung in cabinetul medicului. Noua procedura de primire a pacientilor - VIDEO
Embed:

Scandal la spitalul din Briceni. Zeci de oameni s-au plans ca au ajuns cu nervii la pamant, fiind nevoiti sa astepte ore in sir pana ajung in cabinetul medicului. Si asta dupa ce s-a schimbat procedura de primire a pacientilor. De curand, bolnavii trebuie sa stea in rand la registratura, ca sa ia un talon, dupa care mai au de asteptat si sub usa doctorului. Cei din administratie sustin ca modificarile au fost facute, de fapt, pentru...a scapa de cozi.


Cozi imense s-au format la spitalul din Briceni chiar de dimineata. Inghesuiti in fata registraturii, oamenii au spus ca au de  asteptat ore intregi pana ajung la medic. 

 

Oamenii stau in rand pentru a lua tichete, iar apoi mai stau la coada ca sa fie consultati de specialisti. Pacientii se plang ca au ajuns la capatul rabdarii. 

 

Anterior, pacientii mergeau direct la doctor, intrucat nu exista registratura in sital. Modificarile au fost facute, surprinzator, pentru a scapa de cozi, sustine administratia institutiei.

 

Cei din conducerea spitalului sustin ca pana acum pacientii nu se adresau la medicii de familie din sate, ci veneau direct la spitalul raional. Prin urmare, specialistii de aici erau suprasolicitati. Astfel, schimbarile facute recent vor contribui la o dirijare mai buna a fluxului de pacienti, crede administratia.  


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn