Scandal la spitalul din Briceni. Zeci de oameni s-au plans ca au ajuns cu nervii la pamant, fiind nevoiti sa astepte ore in sir pana ajung in cabinetul medicului. Si asta dupa ce s-a schimbat procedura de primire a pacientilor. De curand, bolnavii trebuie sa stea in rand la registratura, ca sa ia un talon, dupa care mai au de asteptat si sub usa doctorului. Cei din administratie sustin ca modificarile au fost facute, de fapt, pentru...a scapa de cozi.

Publicat:09.08.2017, 15:28


Cozi imense s-au format la spitalul din Briceni chiar de dimineata. Inghesuiti in fata registraturii, oamenii au spus ca au de  asteptat ore intregi pana ajung la medic. 

Oamenii stau in rand pentru a lua tichete, iar apoi mai stau la coada ca sa fie consultati de specialisti. Pacientii se plang ca au ajuns la capatul rabdarii. 

Anterior, pacientii mergeau direct la doctor, intrucat nu exista registratura in sital. Modificarile au fost facute, surprinzator, pentru a scapa de cozi, sustine administratia institutiei.

Cei din conducerea spitalului sustin ca pana acum pacientii nu se adresau la medicii de familie din sate, ci veneau direct la spitalul raional. Prin urmare, specialistii de aici erau suprasolicitati. Astfel, schimbarile facute recent vor contribui la o dirijare mai buna a fluxului de pacienti, crede administratia.