Google+

Si-a luat asigurare medicala in timpul unui pelerinaj in Israel, unde si-a fracturat piciorul, iar acum acuza ca este nedreptatita. Conflictul iscat intre o femeie si o companie de asigurari - VIDEO

Si-a luat asigurare medicala in timpul unui pelerinaj in Israel, unde si-a fracturat piciorul, iar acum acuza ca este nedreptatita. Conflictul iscat intre o femeie si o companie de asigurari - VIDEO
Embed:

Au vrut sa economiseasca, iar acum risca sa ajunga in judecata. Este vorba despre reprezentantii unei companii de asigurari de la noi care este acuzata de o clienta ca nu si-ar fi onorat obligatiunile. Aflandu-se intr-un pelerinaj la Ierusalim, femeia s-a ales cu o fractura la picior. Desi avea asigurare medicala, nu a primit ajutorul medical necesar la timp. Ar fi avut nevoie de o operatie, iar pentru ca in Ierusalim interventia costa prea mult, compania de asigurari a decis sa o aduca acasa, unde femeia abia urmeaza sa fie operata.


EUGENIA GRADINAR, VICTIMA: “Am plecat in Israel, deci cinci zile cit am fost prin locurile sfinte, in a 5-a zi mi s-a rupt piciorul, si cum mi s-a rupt piciorul, eu am telefonat la agentia de asigurare, deci sa-mi dea ajutor, ca oricum asta-i datoria lor“.


Cei de la compania de asigurari au trimis-o pe femeie la un spital din Ierusalim, unde aceasta a stat doua zile. Femeia avea nevoie de o interventie chirurgicala care ar fi costat in jur de 15.000 de dolari. Nepoata victimei povesteste ca ,aflandu-se la Chisinau, discuta cu reprezentantii companiei de asigurari in fiecare zi. Acestia insa o tot amanau.

Deoarece medicii din Ierusalim nu au reusit ajunga la un numitor comun cu asiguratorul din Moldova, femeii i-a fost pus piciorul in ghips, iar ulterior,  ea a fost adusa acasa si urma sa fie operata deja la Chisinau.

 

Reprezentantii companiei de asigurari sustin ca pretul pe care l-au cerut doctorii din Ierusalim era exagerat, asa ca ei au decis ca femeia va fi operata la Chisinau. 

 

Vladimir COSTICĂ, REPREZENTANT COMPANIE DE ASIGURĂRI: “Ii vom achita toate cheltuielile pe care le-a suportat acolo si care urmeaza sa le aiba aici.”


Femeia este internata in prezent la Spitalul numarul unu din capitala si spune ca va actiona in judecata compania de asigurari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn