Google+

Si-au iesit din pepeni! Soferii au circulat cu viteza melcului, iar zeci de oameni, coplesiti de situatie au luat-o pe jos: "E catastrofa, degraba trebuie de cumparat elicpotere" - VIDEO

Si-au iesit din pepeni! Soferii au circulat cu viteza melcului, iar zeci de oameni, coplesiti de situatie au luat-o pe jos: "E catastrofa, degraba trebuie de cumparat elicpotere" - VIDEO
Embed:

A fost mai usor astazi sa ajungi din Chisinau la Balti, decat de la Buiucani in centrul capitalei. Intrucat o portiune a bulevardului Stefan cel Mare a fost inchisa pe un sens, soferii au circulat cu viteza melcului, iar pe alocuri, pur si simplu, au stat pe loc. Consecintele sunt evidente: soferii si-au iesit din fire, multa lume a intarziat la serviciu, iar tensiunea si nervii au pus stapanire pe capitala.


Chiar daca mai multi agenti de patrulare incercau sa indrume soferii, munca lor parea inutila. Conducatorii auto mai ca si-au iesit din pepeni.


”Uitati-va ca nu lucreaza deloc. Ce astia sunt politisti. Uitati-va cu stau si dorm numai opresc traficul”.

 

”E catrastrofa de la Zorile pana aici jumatate de ora. Degraba trebuie de cumparat elicpotere de zburat mai repede, drumurile sunt aceeasi, dar masinile mai multe”.

 

”Sa repare noaptea, nu ziua”.

 

Pentru a scapa de ambuteiaj, unii soferi au luat-o pe contrasens.

 

Nici pentru cei din transportul public nu a fost mai usor. 

 

”Avem o ora de la Zorile pana aici si pana la piata imi mai trebuie una”.

 

”Doua ore, jumatate de oara la oprire am stat, dar incepem serviciu la 8. De doua saptamani intirziem”.

 

”De două ore mergem şi am întârziat la grădiniţa, copilul va fi flămând până la prânz”.

 

Disperati, unii au coborat din troleibuze si microbuze si au ales sa mearga pe jos.

 

”E Doamne fereste lumea intarzie la Serviciu eu de jumatate de ora intirzii, pe mine ma sune sefii eu am mari probleme, uitati-va cata lume”.

 

”Sa mergem si pe jos ca mai sanatosi am sa fim”.

 

”De la Institul Politehnic mergem pe jos pana la Zorile”

 

Compania care efectueaza lucrarile de reparatie a bulevardului Stefan cel Mare spune ca lucrarile au loc ziua, pentru ca in weekend se asteapta ploi.  

 

Dumitrel MUTU, MANAGER DE PROIECT ”Sunt niste conditii de temperatura, iar noaptea nu mai sunt tempetaturile care trebuiesc, termenii sunt restrinsi vremea buna numai vine”.

 

Bulevardul Stefan cel Mare va fi inchis de la sensul giratoriu de la Ion Creanga pana la strada Mihai Viteazul pana sambata dimineata, astfel ca locuitorii capitalei trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn