Un spectacol cu actori de la teatrul Mihai Eminescu din capitala s-a jucat aseara in premiera la Balti. Chiar si dupa ce s-a anuntat ca nu mai sunt bilete, oamenii au continuat sa vina, in speranta ca vor gasi un loc liber. Vorbim despre " Storcatorul de fructe", o piesa de teatru despre problemele secolului 21, care a umplut sala de oameni. Spectatorii au recunoscut ca s-au regasit in eroii principali.

Publicat:16.11.2018, 15:48


„ Imi place teatrul. Au venit actori din Chisinau. „

Vestea ca pe scena teatrului vor juca actori din capitala, de la Teatrul National „Mihai Eminescu“ i-a bucurat pe balteni. Oamenii spun ca spectacolul „Storcatorul de fructe“ le-a trezit interesul. 

Actiunea are loc intr-un apartament improvizat pe scena. Actorii principali-doi soti, socrii lor si bunicii. Storcatorul de fructe este despre una dintre cele mai mari probleme contemporane — neputinta de a-l auzi pe cel apropiat si de a-i asculta durerea. 

Desi incearca, eroii nu gasesc limba comuna si se cearta fara oprire. Spectatorii recunosc ca s-au regasit in eroii pricipali. Sala a fost plina ochi, iar oamenii au aplaudat indelung. 

Iar actorii din capitala au promis ca vor mai prezenta spectacole deosebite. 

In cadrul unui proiect, actorii din capitala vin la Balti cu un spectacol in fiecare luna, iar cei de acolo vin la Chisinau. Initiativa se bucura de succes. 

Spectacolul s-a jucat la Teatrul National „Vasile Alecsandri“ din Balti.