Google+

Suparat pe un sofer ca i-a ocupat locul de parcare, un barbat i-a blocat masina cu propriul automobil si a adormit in el. Chemati la fata locului, politistii au incercat sa-l trezeasca zgaltaindu-i autoturismul: "Hei, trezeste-te!" - VIDEO

Suparat pe un sofer ca i-a ocupat locul de parcare, un barbat i-a blocat masina cu propriul automobil si a adormit in el. Chemati la fata locului, politistii au incercat sa-l trezeasca zgaltaindu-i autoturismul: "Hei, trezeste-te!" - VIDEO
Embed:

Un sofer, suparat ca un coleg de-al sau din trafic si-a lasat masina pe un loc, pe care de obicei, potrivit lui, isi lasa el automobilul, si-a parcat autoturismul in spatele acesteia, asteptandu-l sa vina ca sa-l dea la socoteala. L-a asteptat, cat l-a asteptat, insa, asteptarea fiind lunga... a adormit in masina. A fost nevoie de interventia politistilor pentru a-l trezi.

 

Totul s-a intamplat acum cateva zile pe o strada din apropiere de penitenciarul de la Cricova.

 

Imaginile au fost surprinse de soferul care si-a lasat masina, insa cand s-a intors nu a mai putut iesi de acolo. Barbatul spune ca si-a lasat masina si a plecat, iar dupa cateva minute, cand s-a intors nu a mai putut sa iasa de acolo. Un alt sofer si-a parcat automobilul in spatele masinii sale, blocandu-i astfel accesul.

 

Celalalt sofer sustine ca primul si-a parcat masina pe un loc pe care de obicei parca el. Suparat, acesta i-a blocat accesul si asteptandu-l pe colegul sau de trafic ca sa se intoarca pentru ca sa-l dea la socoteala, a adormit in automobil.

 

Astfel, cand s-a intors, barbatul si-a dat seama ca nu poate sa iasa cu masina de acolo si a mers sa-i zica celuilat sofer sa-si dea automobilul la o parte. Insa, surpriza, din imagini se vede ca soferul buclucas dormea bustean.

 

A incercat sa-l trezeasca, a batut in geamurile masinii, a chemat alti cativa barbati sa-l ajute, i-au impins masina, l-au zgaltinat, insa fara rezultat.

 

Epuizand toate metodele in incercarea de-al trezi, barbatul a chemat politia.

 

Ajunsi la fata locului, politistii s-au apucat si ei sa-i legine masina. Dupa cateva minute, perindandu-se pe langa automobil, politistii au reusit sa-l trezeaza. Dupa cateva discutii, potrivit soferului ramas blocat, politistii au zis ca nu pot sa-i faca nimic, intracat soferul sta in masina si nu se deplaseaza cu masina pe strazi. Din imagini se vede cum politistii ii spun soferului sa nu urce la volan, insa deocamdata nu este clar de ce agentii ii cer acestuia ca sa nu conduca.

 

Dupa cateva minute, dupa ce agentii au plecat de la fata locului, soferul a pornit la drum.

 

Celalalt sofer sustine ca primul ar fi fost baut si a urcat asa la volan, filmandu-l cu telefonul mobil in timp ce se deplasa pe strazile din Cricova. 

 

Deocamdata nu am reusit sa discutam cu celalalt sofer.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn