Google+

Un pachet suspect, cu beculet rosu, prins sub propria masina, a speriat de moarte un cuplu din capitala. Genistii au desfacut pachetul, au gasit acolo un dispozitiv si l-au luat pentru examinare - VIDEO

Un pachet suspect, cu beculet rosu, prins sub propria masina, a speriat de moarte un cuplu din capitala. Genistii au desfacut pachetul, au gasit acolo un dispozitiv si l-au luat pentru examinare - VIDEO
Embed:

Un pachet suspect, cu beculet rosu, prins sub propria masina, a speriat de moarte un cuplu din capitala. Cei doi au chemat politistii, care, la randul lor, au cerut interventia genistilor. Dupa o serie de verificari, acestia au scos pachetul si l-au desfacut, iar continutul l-au luat la expertiza.

 

Incidentul a avut loc pe strada Ion Creanga din capitala. Barbatul care a chemat politia spune ca a venit cu sotia la sala de sport. 

 

SOFER: “Luand geanta de sport din portbagaj a scapat telefonul jos aplecanduse dupa telefon a observat un obiect sub masina am apelat politia sa vina sa depisteze, nu stim ce e.”

 

 Politistii care au venit la fata locului au sunat la Bombteh. Zona a fost izolata, ca genistii sa poata verifica masina. Cainele genistilor nu a dat niciun semn ca ar fi explozibil sub masina, asa ca acestia au scos pachetul. 

 

Ion MOROZ, SEF SECTORULUI DE POLITIE NR.3: “S-a ridicat un obiect pana ce neidentificat, s-a ridicat prin cercetare la fata locului, urmeaza sa-l transmitem la colegii de la serviciul tehnic criminalistic, care o sa se expuna pe marginea la ce obiect este si ce destinatie are, la ce serveste.” 

 

 Femeia care a observat obiectul sub masina spune ca nu are idee de unde se putea lua acesta.

 

Ana: “Nu pot sa-mi dau seama,nu suntem imlicati in nimic, nu avem afaceri nu am idee, nustiu.” 

 

Politia a anuntat ca va cerceta incidentul si isi va prezenta ulterior concluziile. 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn