Google+

Trei minori din Ialoveni si Anenii-Noi, retinuti pentru furt. Momentul in care unul dintre ei intra cu o femeie in lift, dupa care o ia la goana pe scarile din bloc - VIDEO

Trei minori din Ialoveni si Anenii-Noi, retinuti pentru furt. Momentul in care unul dintre ei intra cu o femeie in lift, dupa care o ia la goana pe scarile din bloc - VIDEO
Embed:

Trei minori de 14 si 17 ani, din Ialoveni si Anenii-Noi, au fost retinuti de oamenii legii fiind suspectati de furt. Oamenii legii spun ca acestia urmareau femeile pana in ascensor, unde erau atacate si jefuite.

 

Potrivit Politiei, primul caz a avut loc in dimineata zilei de 5 mai, intr-un bloc de pe strada Albisoara, cand o femeie de 26 ani a fost atacata in ascensor si jefuita de telefonul mobil, bani si acte de identitate. Victimei i-a fost acoperita gura de catre unul din ei, pentru a nu putea striga, iar al doilea i-a scos bunurile din geanta.

 

A doua victima de 19 ani, a fost atacata tot in ascensor, in seara zilei de 7 mai curent, cand se intorcea spre casa. Aceasta a fost jecmanita de telefonul mobil de 4 250 lei.

 

In seara zilei de 15 mai, indivizii au recurs la aceeasi metoda intr-un bloc de locuit din strada Romana. Au furat un telefon si un ceas de mana "Iphone 7 Jet Black" si "Apple watch 38 mm" in valoare totala de peste 27 000 lei.

 

Potrivit lor, bunurile furate ar fi fost vandute imediat dupa comiterea jafurilor.

 

Banuitii sunt cercetati penal pentru jaf si risca o pedeapsa cu inchisoare pe un termen de la 5 ani pana la 7 ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn