Google+

Trei persoane, printre care si un copil, au fost ranite, dupa ce au intrat cu masina intr-un camion cu ciment la Anenii Noi: automobilul a luat foc - VIDEO

Trei persoane, printre care si un copil, au fost ranite, dupa ce au intrat cu masina intr-un camion cu ciment la Anenii Noi: automobilul a luat foc - VIDEO
Embed:

Trei persoane, printre care si un copil, au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si a fost lovita de un camion plin cu ciment. Aumobilul a luat foc in urma impactului, iar soferul a ramas prins intre fiare, astfel ca a fost nevoie de o echipa de descarcerare. El esste in coma la reanimare.


Accidentul s-a produs in aceasta dimineata, in jurul orei 9, in apropiere de Chetrosu. Soferul camionului, care transporta ciment spune ca mergea spre Anenii Noi cand la un moment dat in fata i-a aparut Nissan-ul. Nu a putut evita impactul.

 

“-Cred că a adormit şi mi-a ieşit fix in faţă, la vreo 2 metri. Maşina practic a luat foc.”

 

In urma impactului Nissan-ul a luat foc, insa nu a fost nevoie de interventia pompierilor deoarece a fost stins cu ajutorul unui stingator. Un sofer care trecea pe alaturi a filmat Nissan-ul, care sta in mijlocul drumului, iar alaturi stationeaza o ambulanta, in spatele careia cativa medici ii acorda ajutor medical uneia dintre victime.

 

Partea din fata a Nissan-ului, in care erau doi barbati si un copil, a fost distrusa. Soferul a rams blocat in interior, iar pentru a-l scoate a fost nevoie de o echipa de descarcerare.

 

El a suferit un traumatism cranio-cerebral sever si este in coma la reanimare. Celalat pasager si fiul sau de 7 ani s-au ales cu rani usoare. Spune ca  veneau de la Tiraspol si se indreptau spre  Chisinau, insa nu isi aminteste nimic.

 

“-Eu dormeam, eram cu copilul.”

 

Oamenii legii au pornit o cauza penala si  urmeaza sa stabileasca din ce motiv soferul Nissan-ului a iesit pe contrasens.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn