3 inspectori de patrulare s-au ales cu anchete de serviciu dupa ce doi dintre ei i-au facut o farsa celui de-al treilea coleg. Patruland in preajma penitenciarului 13, unul dintre ei a atipit la datorie asa ca ceilalti doi colegi ai sai au decis sa faca o gluma pe seama lui, iar pentru asta au inventat un adevarat scenariu. Tot ei se pare ca au filmat si au montat intreaga scena, iar filmuletul a fost expediat de catre cineva in redactia Ziarului de Garda, care l-a facut public.

Publicat:21.06.2017, 09:38

Speriat si inca putin adormit, politistul care motaia iese repede din masina si isi cauta prin portbagaj vesta de la echipament ceea ce ii amuza la culme pe colegii sai.

Agitat, omul legii intra repede in masina, iar ca scenariul sa para cat mai real, colegii lui includ sirenele si girofarul si pornesc spre presupusa destinatie. Acolo, acestia ii spun sa iasa din automobil si sa traga pe dreapta toate automobilele.

Dupa cateva secunde, cei doi colegi care au ramas in automobil incep sa rada pe seama colegului, iar acesta se prinde ca a fost tras pe sfoara si tot razand vine spre masina. Dupa ce a fost postat pe facebook, filmuletul a adunat mii de like-uri si comentarii din partea internautilor.

Unii i-au criticat pe oamenii legii, iar altii s-au amuzat de ideea acestora de a-i face o farsa colegului si au comentat ca distractia mai scapa de oboseala. Solicitati de Pro TV, reprezentantii Inspectoratului National de Patrulare au declarat ca a fost initiata o ancheta interna. Nu am reusit sa dam de protagonistii filmuletului. Nu se stie  cine a expediat materialul video Ziarului de Garda si nici ce risca politistii vizati.

Sursa video: facebook via Ziarul de Garda