Un barbat de 62 de ani, care detine un birou de avocatura in capitala, a fost retinut de politie fiind suspectat de trafic de copii in scopuri de exploatare sexuala. Acesta tinea ascunsa, la el acasa, o adolescenta de 15 ani si, periodic, o punea sa intretina relatii sexuale cu el.

Publicat:02.08.2018, 08:31

Totul a inceput acum doi ani. Atunci, adolescenta care provine dintr-o familie social-vulnerabila, avea 13 ani si a fugit de acasa.

Suspectul de 62 de ani a luat-o acasa si, potrivit autoritatilor, a pus-o sa intretina relatii sexuale cu el. In schimb, barbatul i-ar fi oferit 400 de lei.

Potrivit politiei, de atunci, periodic, fata pleca de acasa, iar individul o lua la el acasa si o punea sa intretina relatii sexuale cu el, oferindu-i bani.


 
In urma mai multor investigatii, acum cateva zile, autoritatile au efectuat perchezitii la domiciliul suspectului. Acolo, a fost gasita minora de 15 ani, dar si peste 80 de poze in care apare banuitul cu alte fete.

Au fost gasite si mai multe jucarii sexuale, un aparat de fotografiat si un calculator, iar potrivit autoritatilor, acestea sunt probe care ar demonstra ca individul a abuzat sexual si alti copii.

Individul detine un cabinet de avocatura in capitala.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. Individul risca detentie pe viata.

Momentul retinerii: