Google+

Si-a gasit sfarsitul la locul de munca. Un barbat de 45 de ani din capitala a murit in timp ce se afla la serviciu la o fabrica de cablaj. Cum s-a intamplat totul - VIDEO

Si-a gasit sfarsitul la locul de munca. Un barbat de 45 de ani din capitala a murit in timp ce se afla la serviciu la o fabrica de cablaj. Cum s-a intamplat totul - VIDEO
Embed:

Si-a gasit sfarsitul la locul de munca. Un barbat de 45 de ani din capitala a murit in timp ce se afla la serviciu la o fabrica de cablaj. Acesta ar fi avut dureri de inima si brusc s-a prabusit, sustin angajatii companiei.


Colegii de munca ne-au spus ca barbatul se simtea rau de dimineata, spunand ca are dureri de inima. Intr-un moment, acesta pur si simplu s-a prabusit la pamant. Vicedirectorul fabricii de cablaj unde muncea victima sustine ca si ieri barbatul a fost lasat sa plece acasa mai devreme din  motive de sanatate.

 

Ala NATO, VICEDIRECTOR FABRICA DE CABLAJ: “Statea la locul de munca a zis ca ii este rau. A venit salvarea, cu parere de rau intr-o ora.”

 

 Barbatul lucra de doi ani la fabrica si suferea de hipertensiune, sustin cei din administratie. Unii angajati au ramas nedumeriti de cele intamplate.

 

“Am auzit ca a murit un om, dar ce s-a intamplat nu stiu. Am venit, am intrat si am iesit, eu am venit sa scriu astazi cere de eliberare.”

 

"Nu pot sa va spun despre caz nimic. Nu eram la fata locului.”

 

 Potrivit politiei, barbatul avea probleme de sanatate. Urmeaza sa fie efectuata expertiza medico-legala pentru a stabili cauza exacta a decesului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn