Google+

"Sunteti oarba? Nu intelegeti?" Uitatul in telefon la volan provoaca accidente. Un BMW X6 a intrat violent intr-o macara stationata pe viaduct - FOTO/VIDEO

"Sunteti oarba? Nu intelegeti?" Uitatul in telefon la volan provoaca accidente. Un BMW X6 a intrat violent intr-o macara stationata pe viaduct - FOTO/VIDEO
Embed:

Uitatul in telefon la volan provoaca accidente. Asa cum i s-a intamplat astazi la amiaza unui sofer care conducea un BMW X6. Pentru ca nu era atent la drum, acesta s-a oprit cu masina direct intr-o autospeciala care in acel moment repara luminitile pentru Pasti, pe podul de pe Viaduct. Partea din fata a masinii a fost facuta praf, iar potrivit martorilor unul dintre angajati a fost lovit, insa nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

 

“-Ce s-a intâmplat? -Sunteţi oarbă? Nu înţelegeţi?


Potrivit martorilor, autospeciala stationa pe Viaduct, in timp ce muncitorii de la Lumteh reparau iluminatul stradal pentru Pasti, iar un indicator fusese plasat pe drum la 10 metri de vehicul. Soferul BMW-ului de model X6 nu a observat se pare nici masina si nici indicatorul, asa ca a intrat violent in autospeciala. 


El mi-a spus ca se uita in telefon. Unul dintre baieti a fost lovit la picior. Eu am vazut ca venea in mine si m-am tinut bine. Bine ca a fost asa si nu mai rau.”


In urma accidentului partea din fata a masinii a fost distrusa in totalitate, iar pentru a o lua BMW-ul de pe sosea a fost nevoie de un evacuator. Din cauza accidentului in zona s-au format ambuteiaje.


Roman CHIRICA, INSPECTOR DOCUMETARE ACCIDENTE: “Soferul BMW este vinovat de producerea accidentului. El va fi amendat cu o mie de lei si 6 puncte de penalizare.”

 

 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn