O cisterna incarcata cu motorina a intrat la propriu intr-o casa din satul Grigorauca, Sangerei. S-a intamplat dupa ce aceasta s-a ciocnit cu un Kamaz. Camionul a distrus o camera, iar celalalt vehicul a doborat un pilon. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Publicat:17.09.2018, 13:56

“Nimeni nu a vazut, s-a intamplat repede. Slava Domnului ca s-a trecut fara victime! - Ce va spun, cine o sa repare? - Pana cand nu ne-au spus nimic.”

S-a intamplat in aceasta dupa amiaza. Norocul a facut ca proprietarul casei sa nu fie in locuinta, cand camionul i-a zdrobit un perete si a intrat intr-o camera. Kamazul a derapat si a ajuns intr-un stalp de electricitate, asa ca magazinul din apropiere a ramas fara lumina.


“Au cazut firele, a cazut stalpul este pericol si de aceea si au stins ”

La fata locului a fost chemata politia, dar si o echipa de specialisti pentru a restabili curentul electric.


“Am chemat echipa sectorului Pepeni sa restabileasca, cat mai repede sa alimentam consumatorii cu energie electrica.”

Oamenii legii au initiat o cauza penala.

Lilia HAREA, OFITER DE PRESÄ‚, IP SÂNGEREI:  "Autocisterna de model DAF la volanul careia se afla un barbat de 38 de ani a iesit pe contrasens si s-a ciocnit lateral cu camionul de model kamaz ce era condus de un barbat de 63 de ani, toate circumstantele se stabilesc in proces penal.”

Potrivit politiei, in cadrul anchetei se va stabili cu ce pagube s-a soldat accidentul,  iar cheltuielile pentru reparatia casei le va suporta soferul vinovat.