Google+

Un centru comercial de pe strada Ismail a luat foc - FOTO/VIDEO

Un centru comercial de pe strada Ismail a luat foc - FOTO/VIDEO
Embed:

Un centru comercial de pe strada Ismail a luat foc in aceasta dimineata. Flacarile au cuprins partea laterala a cladirii si s-au extins si pe acoperis. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Pompierii au interventi cu 4 autospeciale. Potrivit martorilor, cel mai probabil focul ar fi pornit de la un scurtcircuit produs la sistemul de ventilare.


Incendiul a fost semnalat in jurul orei 10 si jumatate si ar fi pornit de pe acoperisul unei incaperi auxiliare a centrului comercial. In cateva minute focul s-ar fi extins pe toata suprafata unei parti laterale a centrului comercial. 


“Eu cand m-am apropiat era flacara mare pe acoperis...”

 
“Era mult fum, dar cartonul asta s-a aprins foarte repede...”

 
Patru autospeciale au fost trimise la fata locului, iar in aproximativ jumatate de ora focul a fost stins. Interventia insa nu a fost atat de usoara. Din cauza imobilului care este destul de inalt, pompierii au fost nevoiti sa mareasca presiunea apei din furtun, asa ca unul nu a mai rezistat si a cedat.


Diana TURCANU, SERVIUCIUL DE PRESA DSE: “La fata locului pompierii au constat ca arde acoperisul cladirii. A fost afectata o suprafata de 60 de metri din captuseala cladiri...” 

 
Nu a fost afectata nicio incapere a cladirii. Potrivit unor martori, focul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit produs de la sistemul de ventilare a cladirii. Pomperii deocamdata nu au lansat nicio versiune preliminara. Acum doua saptamani un incendiu a avut loc intr-o cafenea de la piatra centrala. Acesta a fost provocat de explozia unei butelii de gaz. 3 persoane si-au pierdut viata iar 10 au fost ranite. 

 

 

 

*Sursa Foto: facebook.com/Natalia Cibotari


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn