Google+

Un baiat de 14 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Stefan cel Mare - VIDEO

Un baiat de 14 ani a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de o masina pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Stefan cel Mare - VIDEO
Embed:

Un baiat de 14 ani a fost lovit de un Volvo pe trecerea de pietoni in apropiere de Primaria capitalei. Accidentul s-a intamplat in aceasta dupa-amiaza. Adolescentul a fost transportat cu multiple fracturi la spitalul municipal pentru copii Valentin Ignatenco.

 

“El l-a lovit pe trecerea de pietoni, iar baiatul a zburat 5 metri si abia dupa asta soferul a franat.“

 

 “Am auzit lovitura, iar el a fost aruncat foarte departe. Aici e dezordine, soferii tot timpul merg cu viteza.“

 

 Potrivit medicilor, starea acestuia este grava, el va fi supus unei interventii chirugicale. Parintii se afla cu el la spital. Accidentul s-a intamplat la intersectia bulervardului Stefan cel Mare cu strada Vlaicu Parcalab. Soferul spune ca nu l-a vazut pe adolescent. Politia investigheaza cazul.

 

Anume pentru a preveni astfel de accidente, in cadrul campaniei Ucigasi pe treceri de pietoni, Pro Tv a cerut printr-un demers Guvernului si Parlamentului modificarea legislatiei, astfel incat neacordarea prioritatii pietonilor aflati pe treceri sa fie catalogata ca infractiune grava soldata cu suspendarea permisului de conducere pentru cel putin 90 de zile si puncte de penalizare. Autoritatatile nu au dat curs solicitarii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn