Inconstienta totala pentru doi parinti din capitala. Si-au lasat copilul de cateva luni in masina aproape jumatate de ora, culmea, cu toate geamurile inchise. Totul s-a intamplat in parcarea unui magazin din capitala. Bebelusul a fost descoperit in automobil de catre un trecator care a decis sa cheme politia. Toata scena a fost filmata cu telefonul mobil.

Publicat:25.05.2016, 09:07

“Masina este închisa. În masina este un copil. Au trecut 10 minute. Toate ferestrele sunt închise. Este inadmisibil.”

Din imaginile postate pe intrenet se vede ca barbatul a descoperit bebelusul in masina parcata la un centru comercial din capitala. Si pentru ca nu era suficient ca si-au lasat bebelusul nesupravegheat parintii au inchis si toate geamurile. Stupefiat de cele vazute trecatorul a chemat politia. Intre timp dupa aproape jumatate de ora au aparut si parintii. Acestia s-au aratat indignati ca sunt filmati asa ca s-au luat la harta cu trecatorul.

- Dumneavoastra cine sunteti? De ce filmezi?・ Eu am fost la toaleta? - Dvs, v-ati întors de la veceu cu cumparaturi?・ Sotul meu a facut cumparaturi.・ Si dvs ati fost cu el.”


Parintii au spus ca si-au lasat copilul in masina pentru ca este prea mic. Deocamdata nu se stie daca politia care a fost chemata la fata locului a intocmit un proces verbal. Contactat telefonic, seful serviciului de presa al Politiei ne-a declarat ca oamenii legii s-a autosesizat si ca parintii vor fi chemati pentru a da explicatii, urmand sa decida daca vor fi pedepsiti. Nu am reusit sa-si gasim si sa discutam cu ei despre acest incident. Solicitat de Pro tv, avocatul Vitalie Nagacevschi ne-a decalarat ca in cazul in care se va stabili ca parintii au dat dovada de neglijenta, organele tutelare ar putea solicita de la autoritati ca parintii sa fie pedepsiti sau chiar sa li se ia copilul.  

Sursa video: StopHam Moldova via Facebook.com