Google+

Un sofer a stat neclintit patru zile langa camionul sau rasturnat intr-un sant pe soseaua Chisinau-Leuseni, pentru ca nu avea bani ca sa-l evacueze - VIDEO

Un sofer a stat neclintit patru zile langa camionul sau rasturnat intr-un sant pe soseaua Chisinau-Leuseni, pentru ca nu avea bani ca sa-l evacueze - VIDEO
Embed:

Un sofer a stat neclintit patru zile langa camionul sau rasturnat intr-un sant pe soseaua Chisinau-Leuseni. Camionul, incarcat cu sticla, a fost implicat sambata seara intr-un accident. De atunci, proprietarul a dormit langa vehicul, pentru ca, spune el, nu avea bani pentru serviciile de evacuare. In aceasta seara, camionul a fost urnit din loc.


In acest camp din apropierea satului Marzoaia doarme Petru Cobjela de sambata  seara. Atunci a avut loc accidentul, care a bagat camionul in sant. La volan era fiul barbatului,care se indrepta spre Romania.

 

"Povestesti cum s-a intamplat accidentul si spune ca nu-i vinovat.”

 

 De patru zile, barbatul nu a mai fost pe acasa.

 

"Beau, manc aici."

 

Si asta pentru ca, sustine el, firmele de evacuare i-ar fi cerut 3 mii de euro.

 

"Nu am bani.”

 

 In aceasta seara, barbatul ne-a spus ca a gasit pe cineva  care-i va scoate camionul din sant pentru 1000 de euro. Dupa ce va ajunge la Chisinau, proprietarul urmeaza sa se clarifice cu cei de la asigurari. Barbatul sustine ca a cerut si ajutorul firmei la care este inregistrat vehicului, insa responsabilii de acolo i-ar fi spus ca trebuie sa se descurce pe cont propriu, din moment ce camionul ii apartine. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn