Google+

Un tanar care a suferit un accident cu motocicleta acuza medicii din Glodeni ca nu i-au tratat cum trebuia piciorul si risca sa ramana fara el. "Am fugit din spital..." - VIDEO

Un tanar care a suferit un accident cu motocicleta acuza medicii din Glodeni ca nu i-au tratat cum trebuia piciorul si risca sa ramana fara el. "Am fugit din spital..." - VIDEO
Embed:

Un tanar de 23 de ani din Glodeni risca sa ramana fara un picior dupa un accident de motocicleta. El spune ca medicii de la spitalul raional nu i-au acordat asistenta necesara asa ca fractura s-a agravat. Acum el urmeaza sa suporte o interventie complicata la spitalul de urgenta din capitala.


Ion povesteste ca acum o saptamana se deplasa cu motocicleta prin satul Branzeni, din Glodeni, acolo unde locuieste, cand la un moment dat ar fi fost lovit de un automobil. Tanarul a fost aruncat de impact  la cativa metri distanta. 

 

Ion, PACIENT: „M-a lovit la piciorul stang.„

 

 Cosmarul a inceput insa la cateva minute dupa accident, cand tanarul a inteles ca nu se mai poate ridica. 

 

Ion, PACIENT: „Talpa era intr-o parte, iar osul in alta. Au venit niste sateni si mi-au legat piciorul. „

 

 A fost chemata ambulanta, iar tanarul a ajuns la spitalul din Glodeni. Se plange insa ca acolo nu ar fi primit ajutor medical adecvat, iar rana de la picior se agrava. 

 

Ion, PACIENT: „Nu-mi schimbau pansamentul. Nu se prindeau oasele cum trebuie. Daca mai stateam acolo 3-4 zile, se facea puroi. Am fugit din spital. „ 

 

 Imediat dupa ce a ajuns la Institutul de Medicina Urgenta, pacientul a fost dus pe masa de operatii. In doar cateva zile urmeaza a doua interventie. Pentru ca plaga a ramas descoperita, specialistii urmeaza sa preia o portiune de tesuturi, vene si piele de la mana pacientului.

 

Tanarul spune ca dupa ce starea lui se va imbunatati, se va adresa organelor de drept si va depune o plangere in privinta medicilor de la Glodeni. Am incercat sa vorbim cu doctorii de acolo, insa nu ne-a raspuns nimeni la numelere de telefon, indicate pe site-ul institutiei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn