Google+

Protestul din fata Parlamentului, de astazi, 20 iulie organizat de Renato Usatii, Maia Sandu, Andrei Nastase, s-a incheiat - GALERIE FOTO

Un nou protest in fata Parlamentului. Renato Usatii, Maia Sandu si Andrei Nastase si-au chemat simpatizantii pentru a-si arata nemultumirea fata de sistemul electoral mixt.

 

UPDATE 13:30 Protestul s-a incheiat

 

UPDATE: Multimea a pornit spre cladirea Presedintiei. 

 

 

 

UPDATE: Pe cladirea Parlamentului a fost pus acest mesaj:

  


 

UPDATE: Scutierii au facut un cordon in jurul Parlamentului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE: Protestarii vor sa inconjoare Parlamentul intr-o hora. 


UPDATE: Declaratia PL inainte de sedinta Parlamentului: "Indiferent de impotrivirea fortelor politice parlamentare si extra-parlamentare, impotriva mesajelor partenerilor externi. Ultimul act al democratiei se va consuma in cateva ore. Astazi va fi schimbat sistemul de vot intr-un singur scop: asigurarea perpetuarii la guvernare a tandemului PD - PSRM care conduce astazi Republica Moldova", se arata in declaratia liberalilor."


UPDATE: Maia Sandu, lider PAS: "A venit foarte multa lume, noi stam toti aici dupa cordonul de politisti, dincolo de cordon sunt cativa oameni care nu au fost lasati sa se aproprie de usa Parlamentului. Guvernarea incearca sa ne separe si oamenii care stau mai aproape de Parlament, trebuie sa inteleaga ca ei sunt mai aproape doar pana la alegeri. Dupa alegeri vor fi aruncati si ei ca noi in cealalta parte a cordonului.... Ei vor sa facă astazi cumetrie si sa ramana la guvernare vesnic."

 

UPDATE: "Astazi au loc doua proteste in acelasi loc, pro si contra votului mixt. Zeci de oameni s-au adunat in fata Parlamentului."

 

Totodata sustinatorii lui Renato Usatii ar fi stat in fata Parlamentului toata noaptea, iar manifestantii celorlalte partide vor veni de la ora 9:00.

 

Prostestul a inceput la ora 8:00.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn