Google+

“Viata noastra s-a luminat” - spun cei doi tineri orfani din Oxentea. Au fost conectati la curent electric si au primit o multime de donatii - haine, lemne de foc si produse alimentare - VIDEO

“Viata noastra s-a luminat” - spun cei doi tineri orfani din Oxentea. Au fost conectati la curent electric si au primit o multime de donatii - haine, lemne de foc si produse alimentare - VIDEO
Embed:

“Viata noastra s-a luminat” - spun cei doi tineri orfani din satul Oxentea, Dubasari care de o saptamana au parte practic in fiecare zi de oaspeti si surprize. Multi telespectatori au reactionat la povestea lor si au decis sa-i ajute. Viata tinerilor s-a luminat si la propriu, intrucat, au fost conectati, in sfarsit, la reteaua electrica.

 

“Anastasia arata cum se aprinde becul.”

 

Primul bec aprins in casuta acestor tineri a fost un mare eveniment. Dupa jumatate de an cat au stat pe intuneric luminati doar de o candela, iata ca in sfarsit au ajuns si ei in secolul XXI. 

 

“Viata noastra s-a luminat!” 

 

 Muncitorii trimisi de furnizorul de curent electric au conectat firele saptamana trecuta. Cocioaba lor nu doar s-a luminat, dar s-a si incalzit. In curte, betele de floarea-soarelui au fost inlocuite de un morman de lemne. Ba mai mult, si alti oameni au anuntat ca le vor aduce lemne in zilele urmatoare. 

 

“Am imprumutat toporul de la o vecina ca sa am cu ce sa le tai. Bine ca avem lemne, o sa am eu si topor vreodata.”

 

In beci au cate ceva de-ale gurii. Peretii casei I-au acoperit cu ciment, iar in interior au o multime de pungi cu donatii. Iar dupa plecarea noastra, au venit si mai multi vizitatori care le-au umplut mica incapere cu mobila si diferite lucuri necesare.

 

Iar Nastea a primit in dar si o rochie de mireasa noua. Si primarul din localitate a trecut pe la tineri. Pentru inceput le-a trimis niste mobila deja folosita, adusa de la gradinita, spun tinerii. Incurajati desi tot ce se intampla in viata lor, tinerii si-au facut planuri – marunte, dupa puterile lor. 


Ion si Anastasia au 20 si 21 de ani, ambii au ramas de mici fara parinti si au crescut in centre de plasament. Vara aceasta s-au mutat in casa bunicilor lui Ion pe care au gasit-o intr-un hal fara de hal. Indemnizatia de orfan a Anastasiei au investit-o in reparatie si se intretin din bursa lui Ion care este student la medicina veterinara la Edinet. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn