17:31, 2 Martie 2016
, PRO TV

Vlad Filat RAMANE in arest. Judecatoria Buiucani a respins demersul deputatilor PLDM ca neintemeiat


Judecatoria Buiucani a respins demersul celor cinci deputati PLDM, care au solicitat cercetarea lui Vlad Filat in arest la domiciliu.


 

"E o mizerie, avem o mare problema - justitia". Filat ramane dupa gratii, in pofida garantiilor deputatilor PLDM. Ilan Shor a depus azi marturii, pe care ex-premierul le-a calificat drept "minciuni". Popa: "Shor e un personaj dubios" - VIDEO

 

Adriana Betisor, procuror anticoruptie: "Instanta a respins demersul deputatilor ca neintemeiat, la fel ca si solicitarea de recuzare a procurorului". Aceasta a mai spus ca in dosarul Filat urmeaza a mai fi audiati martori.

 

 

Astazi, la sedinta de Judecata a fost chemat Ilan Shor pentru a depune marturii in cazul fostului premier Vlad Filat.Vlad Filat a fost retinut pe 15 octombrie, iar ulterior arestat. La sfarsitul lunii decembrie, o parte din dosarul pornit pe numele fostului premier a fost transmis in judecata, iar la inceputul lunii ianuarie pe numele lui a fost emis un nou mandat pentru 90 de zile. Vlad Filat este invinuit de corupere pasiva si trafic de influenta, dupa ce omul de afaceri Ilan Shor a declarat ca i-ar fi dat in ultimii ani 250 de milioane de dolari estorcati. Filat neaga acuzatiile, declarand ca este victima unei rafuieli politice in spatele careia ar sta Vlad Plahotniuc.

 

Foto: captura privesc.eu

Alte ştiri despre: