Forfota mare a fost astazi in centrul capitalei. Zeci de parinti, au profitat de vremea insorita de afara, asa ca au decis sa-si ia copii din fata calculatorului si sa se distreze. Ei, unde in alta parte?! daca nu la Targul de Craciun. Acolo s-au format cozi la patinoar, carusel, dar si l-a casuta lui Mos Craciun.

Publicat:07.01.2018, 16:07

Elevii s-au distrat astazi la maxim, avand in vedere ca maine este ultima zi din vacanta de iarna. Evident, toate drumurile au dus la Targul de Craciun. Picii impreuna cu parintii au facut cozi mai ales la  casuta magica a lui Mos Craciun, unde si-au  impartasit dorintele.

“Sa-l vad pe Mos Craciun -Vrei sa-i transmiti ceva? -Da, sa-mi aduca un iepuras.“

“-Ce faci in vacanta? -Imi fac temele, ma odihnesc, ma duc cu colindatul. M-am dat in caruselul care se invarte. -Si acum ai venit la Mos Craciun? -Da! -Vrei sa-i transmiti ceva? -Vreau sa-i transmit sa-mi aduca o jucarie, un elicopter cu telecomanda.”

Energici si dornici de senzatii tari copii au stat la coada si la carusel. Parintii spun ca fiind un timp frumos afara trebuia musai sa-si scoata copii din fata calculatoarelor.

“I-am scos la plimbare un pic. E Craciunul pe stil vechi, noi il sarbatorim si pe primul si pe al doilea si vremea e frumoasa si sigur am scos nepotii afara.”

“De cand ma tin minte, nu a mai fost asa timp. Soarea ca primavara, e o placere dintr-o parte, dar pe de alta parte infloresc copacii.”

 Altii s-au distrat pe patine.

“Ne-am plimbat, ne-am odihnit, am primit putini colindatori. Putini, cam slab azi.“

 “-Te descurci pe patinoar? -Nu prea, cad cateodata jos.”

Atmosfera de sarbatoare le-a creat si fanfara Politiei de Frontiera.

In timp ce unii copii si-au lasat toata energia pe afara, altii au mers la film.

“Cum te numesti? -Maria. -Ce desene iti plac? -Cu printese! “

“Am venit la cei trei voinici. Asa de Craciun de obicei ne ducem la parinti, dar acum timpul nu ne permite asa ca am venit cu familia sa ne mai plimbam prin oras.”

 Incepand de marti copii vor merge la scoala si tocmai la primavara vor avea urmatoarea vacanta.