Google+

Zeci de autocare au ajuns la CIRC: Manifestant: "nici nu stiu ce trebuie sa fac, astepta seful sa vina sa ne spuna" - FOTO

Zeci de manifestanti au ajuns la Circ, de unde urmeaza sa porneasca in coloana spre Teatru National de Opera si Balet. Mai multe autocare au transportat manifestanti din mai multe raione pentru a putea participa la miting.

 

 


La ora 10:00 manifestantii urmeaza sa porneasca intr-o coloana spre scuarul Teatrului National. Unii dintre ei ne-au spus ca nici nu stiu ce trebuie sa faca, pentru ce au fost nevoiti sa vina si astepta ca sa vina cineva sa le spuna ce trebuie sa faca. Totodata, un alt manifestant sustine ca a fost platit ca sa vina la miting.

 

 

 

 

 

Zeci de politisti sunt prezenti la fata locului.

 

 

 

Deci Partidul Democrat nu a recunoscut acest fapt, au venit mai multe informatii din teritorii precum democratii organizeaza un miting pentru sustinerea unui candidat democrat la functia de premier.

 

Mintingul va avea loc in Scuarul Teatrului National de Opera si Balet „Maria Biesu” si va fi format din trei coloane. Prima coloana va porni de la Centrul cultural „Gaudeamus”- str. Pan Halippa –str. Ismail- str. Bucuresti- str. Sfatul tarii- Scuarul Teatrului National de Opera si Balet „Maria Biesu”. Coloana a doua va porni de la Circ - bd.Grigore Vieru- str. Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni- bd. Stefan cel Mare si Sfânt- Scuarul Teatrului National de Opera si Balet „Maria Biesu”. Coloana a treia va porni de la parcul industrial „TRACOM”- str. Mihai Viteazul- bd. stefan cel Mare si Sfânt- Scuarul Teatrului National de Opera si Balet „Maria Biesu”.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn