Google+

"Suntem inchisi intr-un subsol din aeroport, deoarece am incercat sa protestam." Zeci de moldoveni, blocati pe aeroportul din Luton, dupa ce cursa London-Chisinau a fost amanata - VIDEO

"Suntem inchisi intr-un subsol din aeroport, deoarece am incercat sa protestam." Zeci de moldoveni, blocati pe aeroportul din Luton, dupa ce cursa London-Chisinau a fost amanata - VIDEO
Embed:

Li s-a anulat cursa de zbor, nu au fost anuntati din timp despre asta, nu li s-au dat nici explicatii, iar cand au facut galagie, au fost trimis in subsolul aeroportului, ca sa nu deranjeze alti pasageri. Au patit-o cateva zeci de moldoveni, care si-au petrecut toata noaptea pe un aeroport din Londra, in timp ce avionul cu care trebuiau sa zboare, a decolat gol. Oamenii se plang ca nu au primit nici apa, nici hrana, iar reprezentantii companiei parca au luat apa in gura.


Avionul de pe cursa Londra-Chisinau, trebuia sa decoleze putin dupa miezul noptii de pe aeroportul Luton. Pasagerii spun ca fara sa fi fost anuntati din timp cursa a fost anulata. Astfel ca au petrecut toata noaptea pe aeroport, timp in care niciun reprezentat al companiei Wizz Air nu s-a apropiat de ei sa le dea explicatii. Revoltati, oamenii au inceput sa faca galagie, asa ce reprezentantii de pe aeroportul englez i-au trimis sa stea in subsol.

 

PASAGER: "Am astepta 5 ore, dupa ce mi-au spus ca e anulata cursa. Am sunat in Moldova si am aflat ca avionul a zburat gol. Imi promit multe numai ca sa iesim din terminal. Si promit zboruri acasa in viitorul apropiat, miine poimine sau nu se stie. Suntem inchisi intr-un subsol din aeroport, deoarece am incercat sa protestam."

 

 Cel mai greu le este pasagerilor cu copii mici.

 

PASAGER: “Situatie se agraveaza, ei incearca sa ne scoata afara din aeroport dar noi nu plecam pentru ca stiam ca nu o sa ne dea nici o compensatie.”  

 

Contactati de PRO TV, responsabilii de la Aeroportul Chisinau, ne-au spus ca avionul de pe aceasta cursa a aterizat la noi in dimineata acestei zile, insa fara pasageri la bord. Reprezentatii companiei Wizz Air spun ca vor veni mai tarziu cu o reactie.

 

 

 Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn