Li s-a anulat cursa de zbor, nu au fost anuntati din timp despre asta, nu li s-au dat nici explicatii, iar cand au facut galagie, au fost trimis in subsolul aeroportului, ca sa nu deranjeze alti pasageri. Au patit-o cateva zeci de moldoveni, care si-au petrecut toata noaptea pe un aeroport din Londra, in timp ce avionul cu care trebuiau sa zboare, a decolat gol. Oamenii se plang ca nu au primit nici apa, nici hrana, iar reprezentantii companiei parca au luat apa in gura.

Ultimul update: 21.09.2018, 13:32 Publicat:21.09.2018, 05:43


Avionul de pe cursa Londra-Chisinau, trebuia sa decoleze putin dupa miezul noptii de pe aeroportul Luton. Pasagerii spun ca fara sa fi fost anuntati din timp cursa a fost anulata. Astfel ca au petrecut toata noaptea pe aeroport, timp in care niciun reprezentat al companiei Wizz Air nu s-a apropiat de ei sa le dea explicatii. Revoltati, oamenii au inceput sa faca galagie, asa ce reprezentantii de pe aeroportul englez i-au trimis sa stea in subsol.

PASAGER: "Am astepta 5 ore, dupa ce mi-au spus ca e anulata cursa. Am sunat in Moldova si am aflat ca avionul a zburat gol. Imi promit multe numai ca sa iesim din terminal. Si promit zboruri acasa in viitorul apropiat, miine poimine sau nu se stie. Suntem inchisi intr-un subsol din aeroport, deoarece am incercat sa protestam."

 Cel mai greu le este pasagerilor cu copii mici.

PASAGER: “Situatie se agraveaza, ei incearca sa ne scoata afara din aeroport dar noi nu plecam pentru ca stiam ca nu o sa ne dea nici o compensatie.”  

Contactati de PRO TV, responsabilii de la Aeroportul Chisinau, ne-au spus ca avionul de pe aceasta cursa a aterizat la noi in dimineata acestei zile, insa fara pasageri la bord. Reprezentatii companiei Wizz Air spun ca vor veni mai tarziu cu o reactie.