Google+

O tanara anorexica, care manca doi biscuiti pe zi si ajunsese la 38 kg, si-a revenit cu ajutorul retelelor de socializare - FOTO

O tanara care ajunsese sa cantareasca doar 38 de kilograme, diagnosticata cu o forma grava de anorexie, si-a revenit miraculos cu ajutorul retelelor de socializare.

 

Hayley Harris, 23 de ani, din Marea Britanie, a facut anorexie pe fond nervos si ajunsese sa manance 2-3 biscuiti digestivi pe zi si o cana de cafea neagra cu foarte putin zahar. Tanara spune ca ori de cate ori manca un pic mai mult, avea un sentiment cumplit de vinovatie, relateaza Daily Mirror.

 

Starea ei s-a agravat foarte mult spre finalul anului trecut, iar medicii i-au spus ca exista riscul sa faca stop cardiac in orice moment. Hayley s-a trezit la realitate inaintea unei calatorii cu avionul pe care trebuia sa o faca. Atunci, medicii i-au interzis sa zboare, pentru ca riscul de deces pentru ea era major.

 

Speriata, Hayley a cerut atunci ajutorul si a fost internata intr-o clinica in care a urmat un regim stict. Dupa doua luni, anul acesta, in ianuarie, Hayley a fost externata intr-o stare mult mai buna.

Hayley Harris

Acum are 50 de kilograme si spune ca in recuperare o ajuta foarte mult sa-si impartaseasca experienta pe Instagram. Pe reteaua de socializare posteaza zilnic fotografii care arata evolutia ei si primeste mesaje de incurajare. Mai mult, Hayley spune ca este contactata de multe persoane care au aceeasi problema si se simte foarte bine sa le indrume.

 

Sursa foto: Facebook


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Bizar

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn