Google+

Cei sapte concurenti care s-au calfiicat in finala Eurovision Moldova 2016. Maxim Zavidia a fost favoritul publicului, iar Valeria Pasa - preferata juriului - VIDEO

Cei sapte concurenti care s-au calfiicat in finala Eurovision Moldova 2016. Maxim Zavidia a fost favoritul publicului, iar Valeria Pasa - preferata juriului - VIDEO
Embed:

A inceput batalia pentru Eurovision. Un show de zile mari s-a dat aseara la prima semifinala a etapei nationale a concursului muzical. Cei 12 concurenti au suprins publicul cu dansuri, costume, dar si interpretari deosebite. 8 dintre ei au trecut in finala.

 

Desi a luat doar 7 puncte de la juriu, Maxim Zavidia a obtinut cele mai multe voturi de la telespectatori, fapt care l-a ajutat sa devina primul finalist din seara trecuta. Valeria Pasa, Doinita Gherman, Valentin Uzun, formatia DoReDoS, Che-MD, Viola, dar si Emilia Rusu si-au asigurat aseara un loc in etapa finala.

 

A doua semifinala a concursului muzical va avea loc maine, iar castigatorul etapei nationale a Eurovision-ului va fi desemnat vineri. Reprezentantul tarii noastre va evolua in prima semifinala a concursului international, care se va desfasura la Stockholm, pe 10 mai.

 

Finala preselectiei nationale Eurovision se va desfasura pe 27 februarie.

 

Anul trecut, tara noastra a fost reprezentata de ucraineanul Eduard Romanyuta, acesta insa nu a reusit sa se califice in marea finala.

 

Maxim Zavidia - La La Love

Valeria Pasa - Save love


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn