Google+

Confruntarile au continuat aseara la Vocea Romaniei cu voci uluitoare si reprezentatii originale! Cine sunt concurentii care au trecut in etapa urmatoare a concursului - VIDEO

Inca sapte cupluri au intrat aseara in ring la Vocea Romaniei! Antrenorii au ales piesele pentru concurentii din echipele lor, alaturi de care au lucrat pentru aduce pe scena momente memorabile, care sa imbine perfect muzica, teatralitatea si coregrafia.

 

Toţi au demonstrat că merită să fie în competiţie, însă numai opt merg în etapa următoare, una dintre concurente fiind salvată de Irina.

 

Cea de-a treia rundă de Confruntări a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.3 puncte de rating şi 24.2% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating şi 13.5% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audienţă de la 20:48, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiţie a vocilor.

 

Încă opt concurenţi merg în etapa următoare

 

Antrenorii au mizat vineri seară şi pe originalitate, nu numai pe calităţile vocale ale concurenţilor din echipele lor. Aceştia au reorchestrat melodii cunoscute, pe altele le-au schimbat dintr-un stil într-altul şi au trimis în ring şapte cupluri care au stârnit reacţii incredibile în sală şi care, dincolo de prietenie, au luptat pentru un loc în etapa următoare.

 

 

Tudor, Irina, Andra şi Smiley au fost puşi în dificultate atunci când au fost nevoiţi să aleagă cu cine merg  mai departe, însă şi-au făcut recomandări şi au încercat să se ajute în luarea deciziilor, spunându-şi sincer părerea despre performanţele vocale ale participanţilor.

 

 

Echipa Tudor a impresionat publicul şi în cea de-a treia rundă de Confruntări prin două dueluri pline de forţă: Alma Boiangiu vs Mara Căptaru şi Dana Olteanu vs Luiza Cobori. Toate cele patru fete au încântat cu vocile lor şi cu modul în care au interpretat piesele, însă Tudor a ales în final să continue competiţia cu Alma şi cu Dana.

 

 

Echipa Irina a avut aseară în ring două dueluri: Feihong Basigu vs Ştefania Roman şi Odri Bârcă vs Alina Statie. Ei au prezentat două dintre cele mai originale momente de la Vocea României, Irina a analizat foarte bine evoluţia lor şi a decis să meargă mai departe cu Feihong şi cu Alina, însă a salvat-o şi pe Mara Căptaru, care iniţial era în echipa Tudor.

 

Echipa Andra a fost reprezentată de patru fete cu voci fenomanale, care au răsunat în întreaga sală: Cristina Budeanu vs Silvia Preda şi Claudia Negruţ vs Nicoleta Oancea. Cele două confruntări au impresionat publicul, iar Andra a fost extrem de mândră de evoluţia concurentelor, aşa că i-a fost foarte greu să aleagă. În final, antrenoarea a decis, cu lacrimi în ochi, să le păstreze în echipa ei pe Cristina şi pe Nicoleta.

 

 

Echipa Smiley a trimis în ring doi concurenţi cu un potenţial vocal uriaş: Daria Mirea şi Bogdan Ioan. Concurenţii au cântat incredibil, iar vocile lor au sunat foarte bine atât împreună, cât şi separat. Smiley s-a gândit foarte bine la alegerea sa şi în cele din urmă a decis să continue competiţia cu Bogdan.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn