Decizii surprinzatoare si reguli incalcate aseara la auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei. Antrenorii si-au intors scaunele pentru concurentii cu voci puternice, asta desi aveau deja echipele completate. Astfel, Smiley si Tudor vor merge in runda confruntarilor cu un participant in plus fata de colegele lor, Andra si Irina. Saptamana viitoare incepe etapa duelurilor.

Publicat:20.10.2018, 12:40


Teodora Stoica este concurenta care a spart tiparele formatului show-ului si a intors trei scaune, chiar daca antrenorii aveau deja echipele completate. 

“-Stii ce se intampla? - Ce se intampla? - Le-am intrebat pe fetele astea daca v-ati intoarce daca ati putea? Le-am vazut pe fete ca balesc si mi-am zis sa facem o lupta in trei.”

Fata de 20 de ani a ales sa mearga in echipa lui Tudor Chirila. Asadar, atat el, cat si Smiley vor ajunge in etapa confruntarilor cu cate 15 concurenti, desi formatul prevedea doar 14. Asta pentru ca si Smiley si-a intors scaunul cand a auzit-o pe aceasta tanara cantand.

A fost o editie plina de energie si momente care au ridicat publicul in picioare. Lupta a fost atat de incinsa incat antrenorii  si-au folosit toate argumentele pentru a-si completa echipele cu cele mai bune voci din acest sezon.

O batalie memorabila s-a dat si pentru vocea lui Florin Popa. Irina si Andra au incercat sa il ademeneasca apeland la trucuri...tot vocale. Ambele au cantat impreuna cu el pe scena. Florin a ales, insa, sa se antreneze alaturi de Andra in confruntarea vocilor. Aseara a fost ultima etapa a auditiilor pe nevazute. Acum antrenorii si concurentii se pregatesc de confruntari.