Google+

Juratii au fost pusi la grea incercare la cea de-a 4-a editie a auditiilor pe nevazute la Vocea Romaniei Junior. Cine a reusit sa treaca in etapa urmatoare - VIDEO

Juratii au fost pusi la grea incercare la cea de-a 4-a editie a auditiilor pe nevazute la Vocea Romaniei Junior. Cine a reusit sa treaca in etapa urmatoare - VIDEO
Embed:

Copii mici cu talente mari. Aseara a avut loc cea de-a 4-a editie a auditiilor pe nevazute la Vocea Romaniei Junior. Juratii au fost pusi la grea incercare, intrucat toti concurentii au dat dovada de talent. Doar cei mai buni dintre cei mai buni au reusit sa treaca in etapa urmatoare.


Tedor Danci a iesit pe scena increzut ca va  cuceri macar unul dintre jurati si a reusit sa intoarca deodata 2 scaune. Vocea extrem de melodioasa i-a surprins si pe spectatori.


Iar Jennifer a starnit ropote de aplauze, interptand piesa Nobody's Perfect. Marius Moga si Ina au luptat pentru tanara minute in sir, iar intr-un final Jennifer si-a facut alegerea. 

 

La numai 9 ani, Giulia Tabara s-a facut remarcata prin vocea puternica si hotarata. A reusit sa intoarca scaunele juratilor, insa a ales sa mearga mai departe in concurs cu Andra.

 

Dumitras Voicu a cantat cu atitudine si a fermecat toata lumea cu o voce sensibila, care a facut publicul sa vibreze. Ina a fost vrajita de prestatie. 

 

Bunica i-a descoperit talentul, iar apoi parintii au dus-o la ore de canto. Este vorba despre Diana Movila, care a cantat ca un artist cu experienta. 

 

Si Andreea si-a asigurat un loc in etapa urmatoare. A ales o piesa grea, That man, si a interpretat-o cu multa daruire de sine. 

 

Aseara, s-a dat cea de-a 4-a editie a show-ului, care se apropie de final. Ca sa va alegeti favoritii, urmariti in fiecare duminica Vocea Romaniei Junior, imediat dupa Stirile Pro TV. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn