Google+

Miss World 2017. Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din lume in acest an - VIDEO

Miss World 2017. Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din lume in acest an - VIDEO
Embed:

Cea mai frumoasa femeie din lume este din India. Tanara de 20 de ani a fost aleasa aseara Miss World 2017. Concurenta pentru acest titlul a fost mare, in competitie fiind inscrise 118 tinere din diferite state. Ana Badaneu, moldoveanca care ne-a reprezentat tara, a intrat in Top 40.

 

”Miss World 2017 este... India!”

 

Dupa ce a fost anuntata castigatoarea, a urmat un val de aplauze. Cu lacrimi in ochi, Manuschi Chhillar s-a apropiat de invingatoarea de anul trecut, o tanara din Puerto Rico, pentru a primi coronita.

 

Cea mai frumoasa femeie aleasa in acest an are 20 de ani. Este model, dar spune ca viseaza sa devina chirurg. Alaturi de celelalte participante, tanara a avut de trecut mai multe probe. La cea artistica, ea a prezentat un dans indian.

 

Ultima proba a fost cea de inteligenta. Indianca a fost intrebata ce profesie merita cel mai mare salariu. Raspunsul ei a surprins juriul.

 

Manuschi CHHILLAR, MISS WORLD 2017: ”Cred ca o mama merita cel mai mare respect, ma refer nu doar la bani, ci la dragostea si duiosia pe care ea le ofera. Mama este cea mai mare sursa de inspiratie din viata mea.”

 

Pe locul doi s-a clasat reprezentanta din Mexic, iar pe trei o tanara din Anglia. Si moldoveanca Ana Badaneu a obtinut un rezultat foarte bun. Ea a intrat in Top 40 al concursului de frumusete, care a ajuns la a 67-a editie si a avut in acest an 118 participante. Competitia s-a desfasurat intr-un oras din China.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn