Google+

O tanara de 18 ani, preocupata de protectia mediului, ne va reprezenta tara la concursul de frumusete Miss Earth: "Pot sa motivez si sa inspir oamenii sa se implice in protejarea planetei noastre" - VIDEO

O tanara de 18 ani, preocupata de protectia mediului, ne va reprezenta tara la concursul de frumusete Miss Earth: "Pot sa motivez si sa inspir oamenii sa se implice in protejarea planetei noastre" - VIDEO
Embed:

O tanara de 18 ani, preocupata de protectia mediului, ne va reprezenta tara la concursul de frumusete miss Planeta Pamant. Ea si-a lansat filmuletul de promovare, in care vorbeste cu mandrie despre locurile pitoresti din Moldova, dar si cu regret pentru ca ele sunt poluate. Filmuletul este in limba engleza, pe care Tatiana o vorbeste fluent.

 

"Mi-am petrecut copilăria afară, urcând în copaci cu prietenii şi imaginându-mi că pădurea din apropierea casei este casa noastră, unde putem mereu să găsim pacea şi să ne simţim în siguranţă." 

 

In varsta de 18 ani, Tatiana a realizat un filmulet in care vorbeste despre locurile frumoase din toata tara si prezinta orasele Moldovei ca fiind unele dintre cele verzi si luminoase din Europa. Vinul moldovenesc este gustos si de calitate, iar cultura are traditii unice, respectate si astazi, se mentioneaza in spotul video. Pe de alta parte, tanara mai spune ca tara este foarte poluata, iar oamenii risipitori. 

 

"Pot să motivez şi să inspir oamenii să se implice în protejarea planetei noastre. Ea a suferit de ajuns. Este timpul să ne oprim. Priviţi în jur. Trebuie să salvăm planeta noastră. Mă numesc Tatiana Ovcinikova. Sunt Miss Earth Moldova 2016. Sunt femeia pamântului."   

 

Tatiana s-a filmat in apropiere de Bac, despre care ca spune ca este raul ei preferat, dar foarte murdar, dar si la o gunoiste, astfel indemnand oamenii sa aiba grija de mediu. Odata publicat, clipul a adunat zeci de comentarii, iar internautii au remarcat ca Tatiana vorbeste engleza fluent, spre deosebire de alti participanti care au reprezentat tara la diverse concursuri de frumusete din lume. Tanara este din Chisinau si a fost desemnata sa ne reprezinte la concurs, dupa ce a participat la Miss Moldova.

 

Totusi, ea nu este singura moldoveanca care va lupta in competitie. Alexandra Marcenco, la fel o tanara din Chisinau, va reprezenta Portugalia, unde este stabilita cu familia de mai mult timp. Miss Planeta Pamant va avea loc la sfarsitul lunii octombrie in Filipine. Pentru titlu vor lupta zeci de tinere din diferite tari ale lumii. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn