Google+

A colaborat cu cele mai mari case de productii americane, iar recent a semnat cu "Global Records". Cine este regizorul videoclipului "Sub pielea mea" al celor de la Carla's Dreams - VIDEO

A colaborat cu cele mai mari case de productii americane, iar recent a semnat cu "Global Records". Cine este regizorul videoclipului "Sub pielea mea" al celor de la Carla's Dreams - VIDEO
Embed:

Ultimul videoclip al celor de la Carlas Dreams a surprins pe toata lumea. Toata lumea s-a intrebat cine este eroina dar si realizatorul productiei video. Aflati ca este un moldovean, care studiaza regia la Chisinau, a colaborat cu cele mai mari case de productii americane, iar recent a semnat un contract cu “Global Records”, o casa de discuri de succes din Romania. Se numeste Roman Burlaca si este urmarit de mii de oameni pe retele de socializare, pentru productiile sale video.

 

Roman Burlaca s-a facut remarcat prin abordarea sa originala fata de fiecare proiect in parte. Desi are doar 24 de ani, zeci de artisti si oameni de arta i-au pasit pragul in studiou, pentru a colabora cu el. Totusi, cu cei de la Carla's Dreams are o relatie aparte.

 

Pentru prima data a colaborat cu proiectul Carla's Dreams acum 2 ani, cand au inceput sa filmeze videoclipul pentru piesa “Farewell”. Apoi, totul a venit de la sine, povesteste Roman.

 

Ultima sa realizare este videoclipul pentru melodia “Doar Ea” a lui Valy Boghean.

 

Si totusi nu a devenit cunoscut peste noapte. Roman a povestit ca a muncit mai multi ani la rand pana a ajuns sa creeze productii video reusite. A inceput de la Academia de Arte din Chisinau si acum este in anul IV. Chiar daca stia ca domeniul dat nu este foarte bine dezvoltat in Moldova, Roman Burlaca a decis pentru el ca vrea sa faca regie.

 

Roman BURLACA, REGIZOR: "Nu tara dezvolta domeniul, dar oamenii. Si punct....Domeniile sunt direct proportionale cu calitatea producelor. Daca oferi un produs bun..."

 

Si-a adunat colegii de facultate in echipa sa, au inchiriat un studio, iar apoi au urmat noptile nedormite. Succesul insa nu s-a grabit sa vina.

 

Roman BURLACA, REGIZOR: "Au urmat frustrari, inhibari.....dar asta depinde de timp. Trebuie sa te regasesti."

 

Si s-a regasit. Acum, este solicitat de tot mai multi artisti de la noi, dar si de cei care activeaza peste hotare. Colaborarea cu Nicoleta Nuca a fost o alta perioada, in care Roman s-a remarcat ca si regizor.

 

Recent, a semnat un contract cu o casa de discuri din Romania, Global Records, o realizare de invidiat pentru un tanar moldovean. Anterior, a colaborat cu una dintre cele mai cunoscute case de productii americane.

 

Roman Burlaca a spus ca succesele vin unul dupa altul, cand te daruiesti cu trup si suflet pe platoul de filmare.

 

A lucrat nu doar la videoclipuri, dar si la spoturi publicitare pentru spectacole de teatru, productii video pentru prima data intalnite la noi. In asa mod, a incercat sa atraga spectatorul nu doar in cinematografe, dar si la teatru.

 

Nu stie unde ar vrea sa se afle peste 10 ani. In schimb, are vise mari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Entertainment
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn