Google+

Show de zile mari la deschiderea festivalului "Martisor". Spectatorii au ramas incantati de combinatia dintre muzica populara si cea rock - VIDEO

Show de zile mari la deschiderea festivalului "Martisor". Spectatorii au ramas incantati de combinatia dintre muzica populara si cea rock - VIDEO
Embed:

Spectacol de zile mari la deschiderea festivalului "Martisor". Show-ul, numit in acest an Vis de primavara, a adunat multa lume la Palatul National. Orchestra Fratilor Advahov si Alex Calancea Band s-au duelat pe scena, iar spectatorii au ramas incantati de combinatia dintre muzica populara si cea rock.


Spectacolul a fost deschis de cei mai talentati dansatori de la Ansamblul National "Joc" si "Codreanca". Tinerii, care purtau costume nationale deosebite, au adunat zeci de aplauze din partea publicului. Orchestra Fratilor Advahov si Alex Calancea Band s-au duelat pe scena iar interpreti de vaza de la noi, cum ar fi Zinaida Julea sau Nelly Ciobanu, au incins atmosfera. 

 

La festival au fost invitati si artisti celebri de peste hotare. Formatia Plaiesii din Romania a fost aplaudata indelung de spectatori. 

 

Cei care au venit la Palatul National au avut ocazia sa asculte si muzica simfonica, dar si arii intrepretate de artisti celebri. 

 

Adrian Ursu, Corina Tepes si Costi Burlacu, Radu Dolgan au reusit sa creeze o atmosfera de sarbatoare. 

 

Iar Natalia Gordienko s-a laudat si cu abilitatile de dansatoare. 

 

Cu un discurs de felicitare a venit ministrul culturii, Monica Babuc, iar in sala au fost vazuti premierul Pavel Filip, dar si fostul presedinte Vladimir Voronin. Aseara a inceput cea de-a 51-a editie a festivalului international Martisor, care va dura pana pe 10 martie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Entertainment
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn