Compania Karcher- furnizorul mondial de tehnologii de curatare, si-a propus sa faca o fapta buna si sa le vina in ajutor angajatilor de la Gradina Zoologica din Chisinau.

Publicat:08.09.2018, 11:03

Astfel, pe 7 si 8 septembrie, echipa companiei Karcher a demarat campania de curatare a  Gradinii Zoologice.

Aliona LECTMANOVA, SEF SECTIA VANZARI KARCHER: "De data asta, noi am decis sa lucram nu doar pentru oameni, dar si pentru animale. Iata de ce astazi noi suntem în minunata Gradina Zoologica din Chisinau si specialistii companiei Karcher vor efectua lucrari de curatare acolo unde este necesar cu ajutorul  aparatelor profesioniste. Renumitele trepte ale Gradinii Zoologice vor fi mai curate."

Cu ajutorul aparatelor profesioniste de spalare si curatare Karcher, s-au curatat scarile de la intrarea in gradina zoologica, fantana arteziana, dar si mai multe adaposturi ale animalelor, printre care, grajdul cailor si cusca crocodilului.

Angajatii gradinii zoologice sunt recunoscatori  companiei Karcher pentru ajutorul oferit. Si vizitatorii gradinii zoologice au ramas placut surprinsi.

In 2012, compania Karcher a realizat pentru prima data campania de curatare a havuzul din Gradina Publica Stefan cel Mare si Sfânt din Chisinau. Atunci havuzul a devenit ca nou!

Compania Kärcher a devenit in prezent liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curatare eficiente, economice si ecologice, distingandu-se  prin performanta, inovatie si calitate.

*Acest produs este un articol comercial