Google+

A nins in Europa. Sudul Frantei, care vede rareori zapada, a fost sub cod portocaliu de ninsori, iar primul val de frig si prima zapada au ajuns si in Spania - VIDEO

A nins in Europa. Sudul Frantei, care vede rareori zapada, a fost sub cod portocaliu de ninsori, iar primul val de frig si prima zapada au ajuns si in Spania - VIDEO
Embed:

Iarna incepe sa-si faca simtita deja prezenta in Europa, dar a ales sa vina mai intai in unele dintre cele mai calde regiuni. Sudul Frantei, care vede rareori zapada, a fost sub cod portocaliu de ninsori. Primul val de frig si prima zapada au ajuns si in Spania.

 

Asa aratau ieri mai multe regiuni din sudul Frantei. A nins in zonele montane, dar si in cele de litoral. Traficul pe unele autostrazi a fost dat peste cap, iar pe altele a fost inchis pentru a putea fi deszapezit.

 

”Sunt multe masini oprite pe strazi. Este multa zapada asa ca drumurile sunt blocate.”

 

Multi oameni nu au asteptat ca autoritatile sa se ocupe de deszapezire, asa ca au luat lopetile si si-au curatit singuri curtile. In nordul Corsicii, 3500 de case au ramas fara lumina din cauza ninsorilor abundente, iar acum meteorologii prognozeaza ploi, asa ca in regiune este alerta de inundatii. Iarna a pus stapanire si pe cea mai mare parte a Spaniei.

 

In nordul tarii, a nins suficient ca localnicii sa se joace, ori sa faca sculpturi din zapada. Vremea se va mentine rece pana la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa cum anunta meteorologii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn