Google+

Grav accident in Romania. Un autocar de pe ruta Chisinau-Paris s-a rasturnat la intrarea in Pascani. 4 moldoveni, la spital: unul se afla in stare grava - VIDEO

Grav accident in Romania. Un autocar de pe ruta Chisinau-Paris s-a rasturnat la intrarea in Pascani. 4 moldoveni, la spital: unul se afla in stare grava - VIDEO
Embed:

Patru moldoveni au fost raniti intr-un grav accident produs in aceasta dimineata in judetul Iasi din Romania. Un autocar de pe ruta Chisinau-Paris cu 14 pasageri la bord a derapat si s-a rasturnat, ajungand intr-un sant. Soferul le-ar fi spus politistilor romani ca ar fi adormit la volan.

 

Autocarul a pornit de la Chisinau spre Paris noaptea trecuta. La ora 4 dimineata, in apropiere de Pascani, vehiculul a derapat si s-a rasturnat intr-un sant. Potrivit Ministerului de Externe de la Chisinau, 14 pasageri se aflau in autobuz, inclusiv 4 moldoveni. Politia romana insa sustine ca ar fi vorba despre cinci moldoveni. Sapte persoane au ajuns la spital.


Silvia BOLOHAN, PURTATOR DE CUVANT, ISU, IASI: "In urma accidentului din cei 14 pasageri au rezultat 7 victime. 5 erau de cetatenie moldoveana si 2 de cetatenie franceza." 


Medicii le-au spus jurnalistilor romani ca niciunul dintre raniti nu este in stare grava. 


Diana CIMPOESCU, PURTATOR DE CUVANT, SPITALUL “SFANTUL SPIRIDON”, IASI: "S-a decis in cursul diminetii transferul a doua paciente, o pacienta de 32 de ani cu leziuni a coloanei cervicale si a unei paciente de 56 de ani cu leziuni cranio faciale." 


La spital a ajuns si soferul, care le-ar fi spus politistilor romani ca ar fi adormit la volan din cauza oboselii. Presa romana scrie ca pasagerii care nu au fost raniti, au fost transportati la sediul politiei din Pascani, unde au discutat cu reprezentantii firmei de transport. Urma ca un alt autocar sa-i preia si sa-i duca la Paris. Unii ar fi refuzat totusi, preferand sa se intoarca la Chisinau.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn