Google+

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni, Romania. Fum suspect, la unul dintre motoare - FOTO

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Un avion al companiei Blue Air, care decolase cu destinatia Tel Aviv, s-a intors din drum si a aterizat de urgenta la Bucuresti.Avionul Blue Air, care efectua zborul Bucureşti – Tel Aviv, a decolat duminică dimineaţă, la ora 7:44. După 40 de minute de zbor, pilotul a informat pasagerii că din unul dintre motoare iese fum suspect şi că avionul se va întoarce la Bucureşti.

 

aterizare

 

Avionul a aterizat la ora 8:25, în siguranţă, la sol fiind aşteptat de echipaje de pompieri şi ambulanţe.

 

aterizare

 

Pasagerii au fost transportaţi în terminal aşteptând şi la această oră următorul zbor spre Tel Aviv.

 

Aeronava Blue Air 0B169, care a decolat de pe Aeroportul Otopeni astăzi, la ora locală 07.45, cu destinaţia Tel Aviv, s-a reîntors la destinaţie după aproximativ o oră şi a aterizat în condiţii normale.

 

Siguranţa pasagerilor este prioritară pentru Blue Air. Tocmai de aceea, comandantul aeronavei a decis revenirea la Otopeni ca măsură de precauţie şi pentru liniştea pasagerilor, după ce un indicator la bord a semnalat o posibilă problemă tehnică.

 

În mai puţin de o oră de la transmiterea acestui comunicat de presă, respective în jurul orei 12.40, pasagerii vor fi reîmbarcaţi şi cursa va fi reluată”, se arată într-un comunicat al companiei Blue Air.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn