Google+

Ce a patit o fetita de 6 ani, hartuita de colegi. Mesajul emotionant al mamei - FOTO

Mesajul emotionant al unei mame din localitatea britanica Tiverton a devenit viral pe reţelele de socializare, dupa ce a marturisit ca fetita sa de sase ani a ajuns in spital, din cauza ca a fost hartuita de colegii de la scoala. 
Carrie Golledge a povestit cum fetiţa sa de şase ani Sophia a ajuns să nu mai mănânce şi să sufere de anxietate, din cauza colegilor de clasă. 
„Ăsta e efectul hărţuirii. Fetiţa mea de şase ani a ajuns în spital, din cauză că e hărţuită”, a scris femeia într-un mesaj postat luni pe Facebook.

 

Într-o singură noapte, copilei i s-a făcut rău de cel puţin de 20 de ori, după ce prietena ei cea mai bună s-a comportat urât cu ea, iar colegii au făcut-o mincinoasă, informează Daily Mail.

 

„Acasta este fetiţa mea, care are o inimă atât de bună încât nu vrea să intre nimeni în bucluc, deşi ea este bolnavă. Este fetiţa mea care refuză să mai mănânce, care adoarme plângând şi care suferă de anxietate, astfel că i se face rău chiar şi de 20 de ori pe oră, într-o singură noapte. Este fetiţa mea, a cărei prietenă a abuzat-o din punct de vedere emoţional atât de mult timp încât crede că e ceva normal. Este fetiţa mea care a ajuns de nenumărare ori la spital, din cauza anxietăţii. Este fetiţa mea care a fost făcută mincinoasă la şcoală”, a mai scris femeia, povestind că atunci când a adresat această problemă şcolii, i s-a spus că „aşa se comportă copiii de şase ani.”

 

Potrivit acesteia, şi părinţii copiilor s-au luat de fetiţă pe reţelele de socializare.

 

„Fetiţei mele i s-a spus că trebuie să îi fie ruşine, şcoala a eşuat aşa că a trebuit să o mutăm la altă şcoală. Este doar unul dintre copiii care trec prin aşa ceva. Povestea fetiţei mele e manipulată de cei de la şcoală care ar trebui să o protejeze. Fetiţa mea nu vrea ca şi alţii să păţească ce a păţit ea”, a mai scris femeia.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn