Mesajul emotionant al unei mame din localitatea britanica Tiverton a devenit viral pe reţelele de socializare, dupa ce a marturisit ca fetita sa de sase ani a ajuns in spital, din cauza ca a fost hartuita de colegii de la scoala.

Publicat:01.11.2018, 06:25 
Carrie Golledge a povestit cum fetita sa de sase ani Sophia a ajuns sa nu mai manânce si sa sufere de anxietate, din cauza colegilor de clasa. 
„Ä‚sta e efectul hartuirii. Fetita mea de sase ani a ajuns în spital, din cauza ca e hartuita”, a scris femeia într-un mesaj postat luni pe Facebook.

Într-o singura noapte, copilei i s-a facut rau de cel putin de 20 de ori, dupa ce prietena ei cea mai buna s-a comportat urât cu ea, iar colegii au facut-o mincinoasa, informeaza Daily Mail.

„Acasta este fetita mea, care are o inima atât de buna încât nu vrea sa intre nimeni în bucluc, desi ea este bolnava. Este fetita mea care refuza sa mai manânce, care adoarme plângând si care sufera de anxietate, astfel ca i se face rau chiar si de 20 de ori pe ora, într-o singura noapte. Este fetita mea, a carei prietena a abuzat-o din punct de vedere emotional atât de mult timp încât crede ca e ceva normal. Este fetita mea care a ajuns de nenumarare ori la spital, din cauza anxietatii. Este fetita mea care a fost facuta mincinoasa la scoala”, a mai scris femeia, povestind ca atunci când a adresat aceasta problema scolii, i s-a spus ca „asa se comporta copiii de sase ani.”

Potrivit acesteia, si parintii copiilor s-au luat de fetita pe retelele de socializare.

„Fetitei mele i s-a spus ca trebuie sa îi fie rusine, scoala a esuat asa ca a trebuit sa o mutam la alta scoala. Este doar unul dintre copiii care trec prin asa ceva. Povestea fetitei mele e manipulata de cei de la scoala care ar trebui sa o protejeze. Fetita mea nu vrea ca si altii sa pateasca ce a patit ea”, a mai scris femeia.