Google+

Coloana de BMW X5 negre, cu numere austriece, la granita Sculeni. Vamesii romani au inteles ce se intampla de fapt cand au vazut cine conducea masinile - GALERIE FOTO

Caz bizar pentru politiştii romani de frontiera, la punctul de trecere Sculeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comunicatul Poliţiei de Frontieră din Romania:


"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la trei cetăţeni ucraineni, care au fost identificaţi la controlul de frontieră la volanul unor autoturisme marca BMW X5, care nu figurau ca fiind înregistrate şi aveau plăcuţe şi certificate de înmatriculare false.

 

În data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, 3 cetăţeni din Ucraina, de 35, 44 si respectiv 50 de ani, conducând fiecare câte un autoturism marca BMW X5, ce aveau aplicate numere de înmatriculare austriece.

 

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la faptul că certificatele de înmatriculare prezentate pentru autoturisme sunt false, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că autoturismele nu figurează în bazele de date austriece ca fiind înregistrate, plăcuţele aplicate sunt atribuite altor autoturisme, iar documentele sunt false.

 

Cu privire la cele constatate, bărbaţii au declarat că au achiziţionat autoturismele de la persoane necunoscute, iar pentru plăcuţele de înmatriculare şi pentru cele trei certificate de înmatriculare au plătit unei cunoştinţe suma de 2.100 euro."

 

Sursa: Politia de Frontiera Romana


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn