Google+

Cum sustrag trei barbati telefonul unei mame care isi plimba copilul in carucior, in Cluj - VIDEO

Trei barbati romi sunt cautati de politie pentru un furt de telefon, surprins de o camera de supraveghere.Incidentul s-a produs în Piaţa Mărăşti din Cluj, vineri, 20 aprilie, în jurul orei 19.00. În timp ce doi stau de şase, al treilea se apropie de victimă, o mamă cu copilul în cărucior, şi se împinge violent în ea, sustrăgându-i telefonul, fără ca ea să realizeze.

 

Poliţiştii îi caută pe vinovaţi şi cer ajutorul populaţiei, scrie stiridecluj.ro.

 

”La Secţia 2 Poliţie Cluj-Napoca se află inregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ”furt calificat”, poliţiştii desfaşurând activitaţi pentru identificatea şi tragerea autorilor la răspundere penală. De asemenea, dorim sa atragem atenţia asupra a ceea ce se vede foarte bine în imaginile difuzate de dumneavoastră, modul de acţiune al autorului.

 

Acesta studiază victima şi vede unde aceasta tine telefonul mobil, adică la vedere pentru hoţ în partea din spate a corpului, adică exact unde este cel mai uşor de furat. Pentru a evita astfel de situaţii recomandăm ca genţile, rucsacurile sau alte astfel de bagaje să fie ţinute sub observaţie, iar telefoanele/portmoneele sa nu fie ţinute la vedere, astfel încât să nu atragă atenţia şi să vă transforme într-o ţintă”, a precizat agent şef principal de poliţie Traian MORAR, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn