Google+

Cuplul rapit in Pakistan credea ca e o gluma cand talibanii le-au spus ca Trump e presedinte

Un barbat care a fost tinut prizonier de talibani, impreuna cu sotia sa si cei trei copii, marturiseste ca a crezut ca rapitorii sai glumesc atunci cand i-au zis ca Donald Trump este presedintele Statelor Unite.

 

„Nu mi-a trecut prin cap că ar putea vorbi serios”, a mărturisit Joshua Boyle, un cetăţean canadian care, timp de cinci ani, a fost ostatic în Pakistan, alături de soţia sa americană şi cei trei copii.

 

Bărbatul a fost răpit de gruparea Haqqani în vara anului 2012, împreună cu soţia sa americană Caitlan Coleman, în timp ce se aflau într-o excursie pe munte.

 

La acel moment, femeia era însărcinată cu primul copil. Următorii doi copii ai cuplului s-au născut în captivitate, scrie The Independent.

 

La o săptămână de la eliberarea familiei, au început să apară detalii despre viaţa ca ostatici. După ce au fost răpiţi, Caitlan Coleman a fost răpită în mod repetat de membrii reţelei Haqqani, care i-au şi ucis unul dintre copii.

Pentru copiii familiei, eliberarea i-a pus în faţa unei alte lumi. Astfel, Joshua Boyle a povestit că, atunci când familia sa a ajuns în Canada, copiii săi au experimentat, pentru prima dată, beneficiile vieţii occidentale. De exemplu, ei nu folosiseră niciodată o toaletă, nu văzuseră uşi – cu excepţia celor pe care răpitorii le încuiau, iar când au ajuns în aeroport, şi-au întrebat părinţii dacă aceea era casa lor.

 

Sursa: Independent.co.uk


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn